LEDlife T8-Pro150
25W LED rör, 150 cm

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife T8-Pro150 - 25W LED rör, 150 cm ledlife Expandera

LED lysrör, som monteras direkt i armaturen och som fungerar som ersättning för ett vanligt lysrör.

Ersätter ett vanligt 58W lysrör och ger i de flesta fall upp till 50 % mer ljus på golvet än det befintliga röret.
Det har en bra spridning på hela 180 grader. 

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kall

kr 391,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten

25W LEDT8 lysrör - som ersätter 58Wtraditionellt lysrör på 150 cm. Detta LED-rör är utformat för att ge en hög ljusstyrka samtidigt som det är energieffektivt. Med en effektförbrukning på endast 25W kan det ersätta ett traditionellt 58W lysrör. Detta innebär att du får samma mängd ljus med betydligt mindre energiförbrukning.

Lysröret är designat för att fungera med en standard 230V-anläggning. Detta gör installationen enkel och bekväm. Du behöver inte använda några extra transformatorer eller anpassa ditt elsystem.

Ljusstyrka på 3200 lm och en bred spridning på 180 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Du behöver inte längre oroa dig för områden som är för mörka eller för ljusa. Med detta lysrör kan du vara säker på att ljuset sprids jämnt över hela rummet, vilket ger en behaglig belysning.

Lysröret erbjuder också en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset som genereras av lysröret visar alla färger på ett naturligt och genuint sätt. Du kan vara säker på att du får en ljuskvalitet som är lämplig för de flesta behov.

Flicker-free / flimmerfritt ljus är en annan viktig funktion hos detta lysrör. Detta innebär att ljuset inte flimrar, vilket är särskilt viktigt för djur och människor som är känsliga för flimrande ljus. Dessutom är det också idealiskt för foto- och videoinspelningar där ett jämnt och konstant ljus är avgörande.

Med användning av LED av högsta kvalitet kan du vara säker på att lysröret har en lång och säker drifttid på upp till 50 000 timmar. Detta innebär att du kan använda det i många år utan att behöva byta ut det. Ljusstyrkan minskar också bara marginellt under livslängden på lysröret. Dessutom har lysröret en professionell och pålitlig drift och god kylningskapacitet för att säkerställa en lång livslängd för hela produkten.

Färg på ljuset

Du kan välja mellan tre olika färger för ljuset: varmvit (3000K), neutralvit (4200K) och kallvit (6500K).

Varmvit ger en avkopplande och varm belysning som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Det är perfekt för avslappnande kvällar eller för att skapa en mysig stämning.

Neutralvit ger ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset har varken blåa eller gula toner, vilket gör att de upplysta föremålen ser naturliga ut.

Kallvit ger ett svalt ljus med en tydlig blåaktig nyans. Detta är vanligtvis inte den vanligaste färgen i Skandinavien, men den är populär inom områden som lackering, akvarier och speciell dekoration.

Dimensioner

Lysrörets dimensioner är 1500 mm i längd och har en diameter på 27 mm. Det är utformat för att passa perfekt i standardarmaturer för T8-lysrör. Du behöver inte göra några extra anpassningar för att installera det.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4200K
Kall vit kulör6500K
DimbarNej
Ljusstyrka3200 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelG13
Bredd1500 mm.
Diameter27 mm.
Effekt & spænding
Effekt25W
Ersätt58W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassE (A-G)

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy