25x 150 cm LED-rör
Glas, 20W LED-rör, Spectrum, 150 cm

Spectrum Spectrum

New product

25x 150 cm LED-rör - Glas, 20W LED-rör, Spectrum, 150 cm Spectrum Expandera

Paket med 25x 150cm LED-rör i glas.
Dessa 20W LED-rör från SpectrumLED är idealiska för att uppgradera ditt belysningssystem och skapa ett behagligt ljus i hemmet eller kontoret.

  • 25 LED-rör till ett fantastiskt pris
  • Glasrörsdesign för en elegant och modern estetik
  • 20W LED-teknik säkerställer energieffektiv belysning
  • SpectrumLED kvalitet och tillförlitlighet

Observera dock att om du behöver glimtändare till dessa LED-rör måste de köpas separat.

OBS: Eventuella fraktskador kommer att återbetalas.

Mer detaljer

Visa tillbehör (1)

  • Varm
  • Neutral
  • Kall
  • Inte dimbar

kr 1.384,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och Energieffektiv Belysningslösning

Detta kraftfulla 20W LED-rör är ett utmärkt val för dig som vill ha ett effektivt alternativ till det traditionella 58W lysröret på 150 cm. Oavsett om det är för kontoret, hemmet eller kommersiella utrymmen, erbjuder detta LED-rör en ljusstyrka på 2400 lumen och en bred spridning på 270 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt över hela rummet.

Hög Kvalitet och Anpassningsbar Ljusstyrka

Med ett RA-värde på 80-85, levererar det en ljuskvalitet som är tillräcklig för de flesta behov och som visar färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta är viktigt för områden där färgåtergivning är avgörande, såsom i butiker eller på kontor.

Flexibel Färgtemperatur

Du kan enkelt anpassa ljusets färg efter behov genom att välja mellan tre olika färgtemperaturer:

  • Varmvit (3000K): Ger ett avkopplande och varmt sken, perfekt för vardagsrum och utrymmen där du vill skapa en behaglig och inbjudande atmosfär.
  • Neutralvit (4000K): Erbjuder ett klart och effektivt ljus utan blåa eller gula toner, vilket gör det idealiskt för arbetsstationer och kontor.
  • Kallvit (6000K): Detta svala ljus har en klar blåaktig nyans, och är populärt inom specialiserade områden som lackering, akvarier och specifika dekorativa ändamål.

Byggkvalitet och Säkerhet

LED-röret är tillverkat i hållbar glasdesign med dimensioner på 1500 x Ø28 mm. Det är ej vattentätt, klassificerat som IP20, och är därför bäst lämpat för inomhusbruk där det inte utsätts för fukt.

Installations- och Garantiinformation

Enkel anslutning till standard 230V elnät gör installationen smidig och rättfram för både professionella och gör-det-självare. För extra trygghet kommer produkten med en 3 års fabriksgaranti, vilket säkerställer en långlivad och pålitlig lösning för dina belysningsbehov.

Gör ett miljösmart val och uppgradera din belysning idag med detta högkvalitativa LED-rör som kombinerar både prestanda och hållbarhet!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Populära köp:
- LED glimtändare

Ljus
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka2400 lumens
Spridning270 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8026.000 timer
Dimensioner
SockelG13
Bredd1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialGlas
Effekt och spänning
Effekt20W
Ersätt58W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Läs mer om sensor / timer och LED.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en enorm kunskap och "know-how" om produktion och utveckling av kvalitetsbelysning. Med över 30 års erfarenhet är de garant för att leverera pålitliga LED-produkter som ständigt följer den teknologiska utvecklingen. 

Spectrum utvecklar ständigt sina produktserier och är ett av de ledande företagen inom belysningsbranschen. Inom LED-ljuskällor och LED-armaturer är de ledande i Polen, och Spectrum-märket är välkänt och erkänt på marknaden. De har ett eget laboratorium där de utför forskning, testar och levererar de högsta tekniska parametrarna för produkterna.

Detta är möjligt eftersom Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designavdelning.

Spectrum Smart 
Spectrums fokus är alltid på den senaste teknologin. Spectrum Smart är deras lösning för ett smart hem. Spectrum Smart-applikationen ger dig möjlighet att styra belysningen var som helst ifrån. Deras smarta hem-produkter finns i allt från taklampor, stora LED-paneler, inbyggnadspaneler och glödlampor.





Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy