V-Tac 18W strömförsörjning till LED strips
12V DC, 1,5A, IP44 våtrum

V-Tac V-Tac

2547-0

New product

V-Tac 18W strömförsörjning till LED strips - 12V DC, 1,5A, IP44 våtrum v-tac Expandera

12V / 1.5A transformator.

18W.

Ingång: 220V

Levereras med DC-kontakt hona för enkel montering av ledningar från LED-strips.

Plugg: 5,5 / 2,1 mm DC.


Designad till LED och funktionaliteten kan inte garanteras till exempelvis motorer etc. 

Mer detaljer

kr 74,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv strömförsörjning för LED-strips

Den här strömförsörjningen från V-Tac är speciellt designad för att driva LED-belysning med en effekt på 18W. Med den här enheten kan du enkelt ansluta din LED-strip till 230V och få ut en stabil ström på 12V DC med en maxbelastning på 1,5A.

Dimensioner: Med kompakta mått på 73 x 30 x 80 mm kan denna strömförsörjning enkelt placeras bakom möbler eller gömmas på andra diskreta platser.

IP44-klassificering: Denna strömförsörjning är lämplig för användning i våtrum eller utomhusmiljöer där den kan utsättas för fuktig luft och vattenstänk. IP44-klassificeringen garanterar att enheten är skyddad mot inträngande föremål med en diameter större än 1 mm och vattensprut från alla riktningar.

Med V-Tac 18W strömförsörjning kan du tryggt och enkelt driva dina LED-strips och skapa stämning och atmosfär med hjälp av energieffektiv LED-belysning. Den pålitliga konstruktionen och den höga kvaliteten på denna strömförsörjning gör den till ett utmärkt val för både privat och kommersiellt bruk.


Dokument och certifikat:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
DimbarNej
Dimensioner
Höjd30 mm.
Bredd73 mm.
Djup80 mm.
MaterialABS Plastik
Effekt & spænding
Effekt18W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy