EYE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 5W, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

10045-0

New product

EYE LED Væglampe med USB og Touch dæmp, 5W, Nielsen Light - sort Expandera


 

 

 

 Färgneutral eller kallvit
 DimbarNej
 Ljusflöde250 lumen
 Strålvinkel180 grader
 Ra>= 80

Dimensioner

 UttagE27
 Höjd75 mm.
 Diameter45 mm.
MaterialGlas

Kraft och spänning

 Spänning230V
 Spänning Frekvens 220-240V,50Hz
 Wattal3 W
 Ersätta25 W

 

 

Mer detaljer

kr 768,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Produktinformation

EYE LED Væglampe med USB och Touch-dämpning, 5W, Nielsen Light, svart

Data om produkten:

  • Ska anslutas till 230V
  • Ljusstyrka på 806 lm
  • Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Ljuskvaliteten är av hög standard och passar för de flesta behov.

Denna moderna EYE LED-vägglampa är en praktisk och stilren belysningslösning för ditt hem eller kontor. Den eleganta svarta designen passar väl in i de flesta inredningsstilar och ger rummet en touch av modernitet.

Lampan är utrustad med en USB-port möjliggör laddning av mobila enheter direkt från lampan, vilket är praktiskt och platsbesparande. Touch-dämpningsfunktionen gör det enkelt att justera ljusstyrkan efter behov, för en skräddarsydd belysningserfarenhet.

Med sin ljusstyrka på 806 lm ger denna vägglampa tillräckligt med ljus för att lysa upp ett rum effektivt. Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 säkerställer att färgerna återges på ett naturligt sätt, vilket är viktigt för en bekväm och trivsam miljö.

EYE LED Væglampe med USB och Touch-dämpning är en mångsidig och praktisk belysningslösning som kombinerar stil och funktionalitet på ett elegant sätt. Perfekt för att skapa en trivsam atmosfär i ditt rum eller arbetsplats.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy