EGO LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

10043-0

New product

EGO LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light - sort Expandera


 

 

 

 Färgneutral eller kallvit
 DimbarNej
 Ljusflöde250 lumen
 Strålvinkel180 grader
 Ra>= 80

Dimensioner

 UttagE27
 Höjd75 mm.
 Diameter45 mm.
MaterialGlas

Kraft och spänning

 Spänning230V
 Spänning Frekvens 220-240V,50Hz
 Wattal3 W
 Ersätta25 W

 

 

Mer detaljer

kr 460,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


LED Vägglampa med hög ljusstyrka

Denna moderna LED-vägglampa från Nielsen Light är det perfekta tillskottet till ditt hem eller kontor. Med en effekt på 4,5W ger denna vägglampa en ljusstyrka på imponerande 806 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Anslutning och design

EGO LED Vägglampan ska enkelt anslutas till 230V och är redo att lysa upp ditt rum omedelbart. Den eleganta designen i svart passar perfekt in i de flesta inredningsstilar och ger rummet ett modernt och stilrent utseende.

Ljuskvalitet

Denna vägglampa har ett högt RA-värde mellan 80-85, vilket garanterar en hög ljuskvalitet. Med detta RA-värde kan du vara säker på att ljuset är naturligt och visar upp alla färger på ett vackert sätt. Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller dekorera ditt hem, så kommer denna vägglampa att ge dig den ljuskvalitet du behöver.

Hållbarhet och energieffektivitet

LED-teknologin i denna vägglampa gör den både hållbar och energieffektiv. Med lång livslängd och låg energiförbrukning kommer du kunna njuta av ljuset från denna lampa under lång tid utan att behöva oroa dig för att byta ut den eller för höga elräkningar. Dessutom är LED-lampor miljövänliga och hållbara alternativ för belysning.

Slutsats

Sammanfattningsvis är EGO LED Vägglampan från Nielsen Light en pålitlig och stilren ljuskälla med hög ljusstyrka och kvalitet. Med enkell anslutning, energieffektivitet och hållbarhet är detta en investering som kommer att ge dig bra belysning under lång tid framöver.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy