V-Tac svart trädgårdarmatur
80 cm, IP44 utomhus, PIR sensor, E27 sockel, utan ljuskälla

V-Tac V-Tac

3905-0

New product

V-Tac svart trädgårdarmatur - 80 cm, IP44 utomhus, PIR sensor, E27 sockel, utan ljuskälla v-tac Expandera

Vacker svart 10W LED trädgårdslampa.

Ger vacker belysning längs uppfart, trädgårdsvägar, parkområden etc.

Material: Pulverlackerad aluminium.

Höjd: 80 cm.

Diameter: Ø10,8 cm.

Fot: Ø 14,8 cm.

Mer detaljer

kr 599,00

inkl. moms.

I lager.


Elegant och Praktisk Utebelysning för Din Trädgård

Förvandla din trädgård, gångväg eller uppfart med denna stilrena och funktionella trädgårdarmatur. Den är noggrant utformad för att kombineras med både klassisk och modern arkitektur, och ger inte bara ljus utan också ett estetiskt lyft till sin omgivning.

Funktioner och Egenskaper

  • Konstruerad för utomhusbruk, denna armatur är utrustad med en PIR sensor, som automatiskt tänder ljuset vid rörelse vilket ger både trygghet och energieffektivitet.
  • Den har en IP44-klassning, vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk och fuktiga väderförhållanden, idealisk för den svenska utomhusmiljön.
  • Med en höjd på 80 cm och dimensioner på 110 x 800 x 76 mm, erbjuder den en perfekt blandning av närvaro och diskret elegans.

Anslutning och Installation

Armaturen kräver en 230V-anslutning och har en E27-sockel, vilket gör den kompatibel med ett brett urval av ljuskällor. Observera dock att ljuskälla ej ingår, vilket ger flexibilitet att själv välja önskad ljusstyrka och färgtemperatur.

Design och Material

Med en svart färg och stilfull design, passar denna armatur perfekt i de flesta utomhusmiljöer. Den robusta konstruktionen säkerställer att belysningen blir en långvarig investering för ditt hem.

Slutsats

Sammanfattningsvis erbjuder denna trädgårdarmatur från V-Tac en mångsidig lösning för alla dina utomhusbelysningsbehov. Med dess tåliga design och smarta funktioner som PIR-sensorn, kommer den inte bara att lyfta utseendet på din utemiljö utan också ge en trygg och säker belysning under dygnets mörkare timmar.

Ljus
DimbarNej
Dimensioner
SockelE27
Höjd800 mm.
Bredd110 mm.
Djup76 mm.
Effekt och spänning
Spänning230V
SpänningsintervallAC:200-240V, 50Hz
Sensor kompatibelJa - Läs mer om sensor / timer och LED.


V-Tac - garant för kvalitet

V-Tac strävar efter att vara bland de ledande inom utveckling och spridning av energieffektiva produkter. Inom LED är V-Tac den 3:e största LED-producenten i Europa.

V-Tac har rykte om sig att vara ett av de mest pålitliga märkena på marknaden. De erbjuder LED-produkter av utmärkt kvalitet. Förutom LED-produkter omfattar deras sortiment energibesparande produkter som solceller och värmepumpar.
V-Tac är ett europeiskt företag med huvudkontor i London.

Officiell distributör
Vi är den officiella distributören i Norden. Därför köper du direkt från "källan" när du köper en V-Tac-produkt hos oss - det säkerställer snabb och bra service i alla avseenden. 

Europas 3:e största LED-producent
Förutom att vara spridd i Skandinavien har V-Tac vunnit stort insteg i Sydeuropa. Bland annat länder som Italien, Frankrike och Spanien har anammat V-Tac. V-Tac är närvarande i över 70 länder, vilket säkerställer dem en position som Europas 3:e största LED-producent.

Samsung-partner

V-Tac ingick i början av 2018 ett samarbete/partnerskap med Samsung. Avtalet säkerställer att V-Tac är bland de bästa när det gäller säkerhet, kvalitet och pålitlighet för LED-produkter som säljs direkt till konsumenterna.
Samsung levererar LED-chips och komponenter till V-Tac Pro-serien.

5 års fabriksgaranti
Serien av V-Tac-produkter med Samsung LED-chip har en extra hög energieffektivitet - V-Tac har stort förtroende för denna serie. Som ett bevis på deras tillit till produktserien, erbjuder de upp till 5 års fabriksgaranti på sina produkter med Samsung LED-chips.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy