V-Tac kvadrat trädgårdarmatur
Svart, 80 cm, IP54, GU10 Sockel, utan ljuskälla, 230V

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac kvadrat trädgårdarmatur - Svart, 80 cm, IP54, GU10 Sockel, utan ljuskälla, 230V v-tac Expandera

  • Svart

kr 567,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna V-Tac kvadratiska trädgårdarmatur i svart är en perfekt belysningslösning för din trädgård eller uteplats. Med en höjd på 80 cm skapar den en stilig och effektiv ljuskälla utomhus. Armaturen har en GU10 sockel och kräver en ljuskälla med en maxeffekt på 35W (ingår ej).

Specifikationer:

  • Sockel: GU10
  • Spänning: 230V
  • Garanti: 3 år
  • Dimensioner: 80 x 800 x 80 mm
  • IP-klass: IP54 (tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan)

Denna trädgårdarmatur är enkel att installera och kan anslutas direkt till en 230V strömkälla. Den är designad för att tåla utomhusmiljön och ger ett behagligt ljus som lyfter fram trädgården eller uteplatsen på kvällen.

Med sitt kvadratiska utförande passar denna armatur perfekt för att skapa en enhetlig och modern belysning i din trädgård. Den svarta färgen ger en stilren och diskret look som smälter in i de flesta miljöer.

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att använda en kvalitetsljuskälla med GU10 sockel som är energieffektiv och ger ett behagligt ljusflöde.

Oavsett om du vill ljussätta din trädgård, uppfart eller uteplats är denna V-Tac trädgårdarmatur ett pålitligt och stilrent val som kommer att lysa upp din utomhusmiljö under många år framöver.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
DimbarNej
Dimensioner
SockelGU10
Höjd800 mm.
Bredd80 mm.
Djup80 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
EffektMax 35WW
Spänning230V
SpänningsintervallAC: 100-240V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy