Spectrum Madara skenaspotlight
Svart, AR111 GU10 3-fas skena, IP20, utan ljuskälla

Spectrum Spectrum

12104-0

New product

Spectrum Madara skenaspotlight - Svart, AR111 GU10 3-fas skena, IP20, utan ljuskälla Spectrum Expandera

Den ultimata belysningslösningen för att möta även de mest skiftande behoven vid olika evenemang. Den här armaturen är skapad med tanke på mångsidighet och användarvänlighet, så att du kan anpassa ljuset exakt efter dina krav och önskade ljuseffekter. Med möjligheten att använda AR111-ljuskällor med en GU10-sockel kan du enkelt växla mellan olika ljuskällor och ha full kontroll över belysningen. Den fungerar också sömlöst med Spectrum SMART, vilket innebär att du kan automatisera och anpassa din belysning efter behov.

Den smarta designlösningen bakom den här armaturen säkerställer optimal ventilation och kylning av LED-ljuskällor upp till 25W samt halogenljuskällor upp till 50W. Detta garanterar att dina ljuskällor förblir svala och presterar optimalt oavsett belastningen. Samtidigt erbjuder den robusta konstruktionen hållbarhet och pålitlighet, vilket innebär att den här armaturen kommer att tjäna dig under lång tid framöver.

Skapa den perfekta atmosfären och belysningen för alla typer av evenemang. Med sin mångsidighet, prestanda och hållbarhet är den här produkten den idealiska lösningen för både privata och kommersiella belysningsbehov. Gör dig redo att lysa upp vilket rum som helst på ett stilfullt och pålitligt sätt.

Mer detaljer

kr 247,00

inkl. moms.

I lager.


Skall försynas med 230V
Dimensioner: 160 x 120 mm.
IP20 - Ej vattentät.
Lyset
Förväntat livstid L8017.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Bredd160 mm.
Djup120 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Spänning230V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy