V-Tac 2.5W Solar vägglampa LED
Svart, sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2.5W Solar vägglampa LED - Svart, sensor, IP54 v-tac Expandera

Vägglampan är en snygg och praktisk lösning för att lysa upp din uteplats. Med sin svarta design och sensorfunktion kan den automatiskt slås på och av beroende på rörelse i en radie på upp till 4 meter.

  • IP65-klassificering säkerställer att lampan är skyddad mot damm och vatten, vilket gör den idealisk för utomhusbruk.
  • Med en laddningstid på 8-10 timmar kan lampan lysa i 6-8 timmar vilket ger dig långvarig belysning utan behov av strömförsörjning.
  • Med sin smarta sensor kan den känna av rörelse och slå på automatiskt, vilket gör den både praktisk och energisnål.

Mer detaljer

  • Varm

kr 834,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och energisnål - V-Tac 2.5W LED Solar vägglampa

Med V-Tac 2.5W LED Solar vägglampa kan du njuta av elegant och energisnål belysning för din trädgård eller utomhusområde. Denna lampa är utformad med en sensor och har ett svart yttre som ger den en modern och stilren känsla. Den är perfekt för att skapa en trygg atmosfär och förbättra säkerheten runt ditt hem.

Energisnål belysning

Denna LED Solar vägglampa är mycket effektiv med en effekt på endast 2.5W. Den använder sig av solenergi och omvandlar solljus till elektricitet för att driva lampan. Detta gör den både energisnål och miljövänlig. Med en effekt på 1.8W ger den ändå tillräckligt med ljus för att lysa upp din trädgård eller uppfart.

Varm och avkopplande belysning

V-Tac 2.5W LED Solar vägglampa är tillgänglig i varmvit (3000K). Denna färg ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär. Njut av det varma ljuset och skapa en mysig stämning i din trädgård eller på din uteplats.

Tålig och robust

Denna vägglampa har dimensioner på 185 x 260 x 120 mm, vilket gör den tillräckligt stor för att lysa upp ett område effektivt. Dess IP54-betyg innebär att den är tålig mot fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Du kan därför använda den utan bekymmer i utomhusmiljöer.

Praktisk och enkel att använda

Den här lampan kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa en separata glödlampor. Med den medföljande sensorn tänds lampan automatiskt när omgivande ljusnivå sjunker, vilket gör den praktisk och användarvänlig.

Ljusstyrkan är imponerande 150 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt utomhusområde på ett effektivt sätt.

Välj V-Tac 2.5W LED Solar vägglampa för att njuta av energisnål belysning, avkopplande sken, och en lampa som håller i olika väderförhållanden. Skapa en trygg och mysig stämning i din utomhusmiljö med denna stilrena och funktionella lampa.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka150 lumens
Dimensioner
Höjd260 mm.
Bredd185 mm.
Djup120 mm.
MaterialAluminium+PC
Effekt & spænding
Effekt1,8W
Andet info
IP klassifikationIP54
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy