V-Tac 0.55W Solar vägglampa LED
Vit, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 0.55W Solar vägglampa LED - Vit, IP54 v-tac Expandera

Skapa mysig belysning i din trädgård eller på din terrass med V-Tac 0,55W LED Solar vägglampa i vit. Denna smarta vägglampa är utrustad med solcellsteknik som laddar lampans batteri under dagen och ger dig upp till 6-8 timmars ljus på kvällen.

  • IP54-klassningen säkerställer att lampan är skyddad mot vatten och damm, så den kan användas utomhus året runt
  • Med en laddningstid på 8-10 timmar är din lampa redo att användas när mörkret faller på
  • Det effektiva LED-ljuset ger behaglig belysning och är energibesparande

Skapa en stämningsfull atmosfär och utöka dina utomhusupplevelser med V-Tac 0,55W LED Solar vägglampa i vit.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 339,00

inkl. moms.

I lager.


Ljusstark och energieffektiv vägglampa för utomhusbruk

Denna V-Tac 0.55W Solar vägglampa LED är en pålitlig och stilren lösning för att belysa din trädgård, altan eller uppfart. Med en ljusstyrka på 70 lm ger denna vägglampa tillräckligt med ljus för att lysa upp din utomhusmiljö på ett effektivt sätt.

Färg på ljuset:

Den här lampan finns i en varmvit färgton (3000K), vilket ger ett avkopplande och behagligt sken. Det varma ljuset skapar en trevlig atmosfär och gör det möjligt för dig att njuta av din utomhusmiljö även efter solnedgången.

Dimensioner och hållbarhet:

Med sina dimensioner på 121 x 112,5 x 90 mm är denna vägglampa kompakt och enkel att montera på väggen. Dess IP54-klassificering innebär att den tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör den perfekt för utomhusbruk i alla väderförhållanden. Lampan har även en integrerad ljuskälla för en enkel och problemfri installation.

Fabriksgaranti:

Denna V-Tac solar vägglampa levereras med en imponerande 3 års fabriksgaranti, vilket ger dig trygghet i att lampan är av hög kvalitet och hållbarhet.

Ge din utomhusmiljö en ljusglimt av stil och funktionalitet med denna V-Tac vägglampa. Med dess energieffektiva LED-teknologi och vackra varmvita ljus kommer du att kunna njuta av en trevlig och välbelyst utomhusmiljö under många kvällar framöver.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka70 lumens
Dimensioner
Höjd112,5 mm.
Bredd121 mm.
Djup90 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy