V-Tac 0.55W Solar vägglampa LED
Svart, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 0.55W Solar vägglampa LED - Svart, IP54 v-tac Expandera

Skapa mysig belysning i din trädgård eller på din terrass med V-Tac 0,55W LED Solar vägglampa i svart. Denna smarta vägglampa är utrustad med solcellsteknik som laddar lampans batteri under dagen och ger dig upp till 6-8 timmars ljus på kvällen.

  • IP54-klassningen säkerställer att lampan är skyddad mot vatten och damm, så den kan användas utomhus året runt
  • Med en laddningstid på 8-10 timmar är din lampa redo att användas när mörkret faller på
  • Det effektiva LED-ljuset ger behaglig belysning och är energibesparande

Skapa en stämningsfull atmosfär och utöka dina utomhusupplevelser med V-Tac 0,55W LED Solar vägglampa i svart.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 364,00

inkl. moms.

I lager.


Färg på ljuset

Den här V-Tac 0.55W LED Solar vägglampan kommer i en svart färg. Den är utformad för att passa in i de flesta utomhusmiljöer och ger en modern och stilren touch.

Ljusstyrka och ljuskälla

Denna vägglampa har en ljusstyrka på 70 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för att lysa upp din utomhusområde, som trädgård, trappor eller garageuppfart.

Lampan har en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa eller byta ut ljuskälla separat. Den är enkel att installera och använda direkt ur förpackningen.

Dimensioner och IP-klassning

Den här V-Tac 0.55W LED Solar vägglampan har dimensionerna 121 x 112,5 x 90 mm. Den har en kompakt design som gör den lätt att placera nästan var som helst.

Med en IP-klassning på IP54 är denna vägglampa tålig mot fuktig luft och kan även hantera vattenstänk på framsidan. Detta gör att du kan använda den utan att behöva oroa dig för att den blir skadad av väderförhållandena.

Varmvit färg

Det varmvita ljuset på 3000K ger en avkopplande och trevlig atmosfär. Det skapar en behaglig stämning och bidrar till en mysig känsla i din utomhusmiljö.

Fabriksgaranti

Denna V-Tac 0.55W LED Solar vägglampa levereras med en 3 års fabriksgaranti. Detta ger dig extra trygghet och försäkran om att produkten är av hög kvalitet och är hållbar.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka70 lumens
Dimensioner
Höjd112,5 mm.
Bredd121 mm.
Djup90 mm.
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy