V-Tac 2,5W Solar vägglampa LED
Sensor, justerbar spridning, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2,5W Solar vägglampa LED - Sensor, justerbar spridning, IP54 v-tac Expandera

Vägglampan är den perfekta lösningen för utomhusbelysning. Med sitt IP54-skydd är den resistent mot damm och vatten, vilket gör den idealisk för användning i alla väder. Den solcellsdrivna lampan har en imponerande livslängd på 6-8 timmar när den är fulladdad. Det unika med denna lampa är dess justerbara spridning, så att du kan justera ljusstrålen efter behov.

  • IP54-skydd - resistent mot damm och vatten
  • Lyser i upp till 6-8 timmar på en 8-10 timmars laddning
  • Justerbar spridning på 90-110 grader.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 653,00

inkl. moms.

I lager.


Miljövänlig och praktisk vägglampa för utomhusbruk

Med den energisnåla och effektiva V-Tac 2,5W LED Solar vägglampan kan du både spara energi och skapa en trevlig atmosfär utomhus. Denna lampa är perfekt för användning vid trädgårdsstugan, på altanen eller vid entrén.

Med en ljusstyrka på 100 lm är denna vägglampa tillräckligt stark för att ge tillräckligt med ljus på gångar och trappor. Montera den på väggen och använd den som både säkerhetsbelysning och dekorationsbelysning.

Elegant och praktisk design

V-Tac 2,5W LED Solar vägglampans hölje är tillverkat av hållbar plast och har en justerbar spridning för att kunna anpassa och rikta ljuset mot önskat område. Med dess dimensioner på 181 x 66 x 91 mm är lampan kompakt och tar inte upp mycket utrymme.

Den integrerade solpanelen laddar lampan under dagen och gör den självförsörjande på energi. Du behöver inte koppla in den i ett eluttag och slipper krångel med kablar. Lampan är även utrustad med en inbyggd sensor som aktiverar belysningen när det blir mörkt och avstänger den när det blir ljust.

Robust och hållbar kvalitet

V-Tac 2,5W LED Solar vägglampans IP54-klassificering gör att den klarar av både fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Du kan tryggt montera den utan att behöva oroa dig för eventuell skada från regn eller fukt.

Produkten levereras med 3 års fabriksgaranti, vilket ger dig trygghet och förtroende för dess hållbarhet och prestanda.

Varmvit och avkopplande atmosfär

Den varmvita färgtemperaturen på 3000K skapar en behaglig och avkopplande atmosfär. Lampan ger ett varmt ljus som hjälper till att skapa en trevlig och inbjudande miljö utomhus, där du kan njuta av kvällarna och det mjuka skenet från lampan.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka100 lumens
Dimensioner
Höjd66 mm.
Bredd181 mm.
Djup91 mm.
MaterialAluminium+PC
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP54
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy