V-Tac 5.5W Solar vägglampa LED
Sensor, IP54

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5.5W Solar vägglampa LED - Sensor, IP54 v-tac Expandera

Denna vägglampa är en praktisk och energibesparande lösning för utomhusbelysning. Med sin IP54-klassning är den skyddad mot vatten och damm, vilket gör den lämplig för användning i alla väder.

  • Kan lysa i upp till 6-8 timmar efter 8-10 timmars laddning
  • Utrustad med en sensor som automatiskt tänder och släcker ljuset baserat på rörelse
  • Den inbyggda solpanelen laddar batteriet och eliminerar behovet av kablar eller strömanslutning

Med vägglampan får du en pålitlig och praktisk utomhusbelysning som är både miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig.

Mer detaljer

  • Varm
  • Inte dimbar

kr 834,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och energieffektiv belysning med V-Tac 5,5W LED Solar vägglampa

Denna V-Tac 5,5W LED Solar vägglampa är den perfekta lösningen för att belysa din trädgård, uteplats eller entré på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Med en effekt på endast 1,8W ger lampan en ljusstyrka på imponerande 220 lm.

Denna lampa är utformad med en sensor, vilket innebär att den automatiskt tänds när det blir mörkt och rörelse upptäcks. Detta gör den både bekväm och säker, då den ger extra ljus när det behövs som mest. Sensorn bidrar även till att spara energi genom att bara vara aktiv när det verkligen behövs.

Den varmvita färgen på ljuset (3000K) ger en avkopplande och trevlig atmosfär. Det varma ljuset hjälper till att skapa en mysig stämning där du kan njuta av din utomhusmiljö på kvällen. Oavsett om du har en avslappnad familjemiddag eller mysigt häng med vänner, kommer denna lampa att skapa rätt atmosfär.

Lampans dimensioner är 155 x 155 x 229 mm, vilket gör den till ett kompakt och diskret tillskott till din utomhusinredning. Dess IP54-klassificering innebär att den är skyddad mot fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Detta gör den idealisk för användning utomhus, eftersom den tål de olika väderförhållandena och kommer att fungera optimalt även vid regn eller fuktighet.

Lampan har en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa och byta ut glödlampor separat. Detta gör den ännu mer bekväm och underhållsfri, vilket sparar både tid och pengar.

Högkvalitativt, energieffektivt och miljövänligt - V-Tac 5,5W LED Solar vägglampa är det perfekta valet för att skapa en attraktiv och funktionell utomhusmiljö samtidigt som du sparar energi och pengar.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka220 lumens
Dimensioner
Höjd155 mm.
Bredd155 mm.
Djup229 mm.
Effekt & spænding
Effekt1,8W
Andet info
IP klassifikationIP54
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy