V-Tac 3W Solar vägglampa LED
Svart, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 3W Solar vägglampa LED - Svart, sensor, IP65 v-tac Expandera

V-Tac 3W LED Solar vägglampa är den perfekta lösningen för utomhusbelysning. Den har en snygg svart finish och är utrustad med en sensor med en radie på 6 meter, som ser till att lampan tänds automatiskt när det är rörelse i närheten. Lampan har även två olika ljusvarianter. Med sin IP65-klassning är den vattentät och lämplig för utomhusbruk i alla väder. Det bästa är att den är soldriven, så den är energieffektiv och miljövänlig. Efter bara 5 timmars laddning kan lampan lysa i minst 50 timmar. Gör din utomhusbelysning smartare och mer energieffektiv med V-Tac 3W LED Solar vägglampa.

  • IP65-klassificering säkerställer att lampan är vattentät och lämplig för utomhusbruk i alla väder.
  • Sensor med en radie på 6 meter tänder lampan automatiskt när det finns rörelse.
  • 2 olika ljusvarianter
  • Soldriven, vilket gör den energieffektiv och miljövänlig.
  • Kan lysa i minst 50 timmar på bara 5 timmars laddning.

Mer detaljer

  • 2-i-1

kr 273,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna V-Tac 3W LED Solar vägglampa är en perfekt lösning för att lysa upp din utomhusmiljö. Den är tillverkad i en stilren svart design som passar bra med olika estetiska stilar. Med sin sensorfunktion kan den upptäcka rörelse och automatiskt tända lampan när det behövs ljus.

Med en effekt på 3W och en ljusstyrka på 350 lm ger denna vägglampa tillräckligt med ljus för att lysa upp området runt den. Du har möjlighet att välja mellan två olika färgtemperaturer, antingen 3000K eller 4000K, baserat på dina personliga preferenser. Oavsett vilken färgtemperatur du väljer, kommer den leverera klart och tydligt ljus.

Den har dimensioner på 137.6 x 90.4 x 35.4 mm, vilket gör den kompakt och smidig att installera på din vägg. Den har även IP65-klassificering, vilket innebär att den är tål vattenstänk och regn. Därför kan du tryggt använda den utomhus utan att behöva oroa dig för att den ska skadas av väderförhållanden.

Det bästa av allt är att denna vägglampa har en integrerad ljuskälla. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att byta ut ljuskällan efter ett visst antal användningar. Du kan helt enkelt njuta av det klara och energieffektiva ljuset utan några bekymmer.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
Ljusstyrka350 lumens
Dimensioner
Höjd90.4 mm.
Bredd137.6 mm.
Djup35.4 mm.
MaterialABS+PC
Effekt & spænding
Effekt3W
Andet info
IP klassifikationIP65
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy