V-Tac Solcellsljuskedja med 10 stk. 1W glödlampor
2 meter, IP44, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac Solcellsljuskedja med 10 stk. 1W glödlampor - 2 meter, IP44, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Ljuskedjan är det perfekta valet för att lysa upp din terrass eller uterum. Denna ljusslinga är designad med 10 varmvita glödlampor som skapar en mysig atmosfär. Med en längd på 2 meter.

  • IP44 vattentät: Tål regn och fukt, vilket gör den lämplig för utomhusbruk.
  • Medföljande ljuskälla: Du behöver inte köpa extra glödlampor då de ingår i paketet.

Ge din terrass eller uterum en elegant och mysig look med V-Tac LED solcellsljuskedja. Det är den perfekta lösningen för att skapa stämning och belysning utomhus.

Mer detaljer

  • Varm

kr 285,00

inkl. moms.

I lager.


Detaljerad beskrivning:

V-Tac Solcellsljuskedja med 10 stycken 1W glödlampor är den perfekta lösningen för att skapa stämningsbelysning utomhus. Ljuskedjan är 2 meter lång och har en IP44-klassificering, vilket innebär att den tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Dessutom är ljuskedjan enkel att installera och kräver inga sladdar eller eluttag.Ljusstyrkan är 100 lm och har en bred spridning på 300 grader, vilket garanterar en jämn fördelning av ljuset. Den varmvita färgtemperaturen på 3000K ger ett avkopplande och trevligt sken som hjälper till att skapa en mysig atmosfär. Med 10 glödlampor spridda jämnt över 2 meter kan du skapa en vacker ljusdekoration på din altan, trädgård eller entré.Solcellspanelen på ljuskedjan samlar solenergi under dagen och lagrar den i ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att ljuskedjan lyser automatiskt när det blir mörkt. Det innebär att du inte behöver tänka på att tända eller släcka ljuset, vilket ger dig en bekväm och energieffektiv belysning.V-Tac Solcellsljuskedja är ett hållbart val för att dekorera ditt utomhusutrymme och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Oavsett om det är för en trädgårdsfest, en romantisk middag under stjärnorna eller bara för att lysa upp kvällarna, är denna ljuskedja ett utmärkt val för dig som vill njuta av vacker belysning utan att oroa dig för elräkningen.Ge ditt utomhusutrymme en extra touch av charm och romantik med V-Tac Solcellsljuskedja med 10 glödlampor och njut av stämningsfull belysning året runt!

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka100 lumens
Spridningsvinkel300 grader
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
MaterialPVC+Plastik
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy