Pendel lampa I svart, 3xE27
EGLO TARBES

Eglo Eglo

9853-0

New product

Pendel lampa I svart, 3xE27 - EGLO TARBES Expandera

Levereras utan ljuskälla.


Dimensioner

Diameter310 mm.
Höjd1100 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
SockelE27

Andra
Lyskilde ingår?Nej
IP KlasseIP20 inomhus

Mer detaljer

kr 1.077,00

inkl. moms.

Skickas inom 13-15 dagar


Produktbeskrivning

Effektiv belysning med stil - Denna eleganta svarta pendellampa från EGLO är ett perfekt tillskott till ditt hem eller kontor. Med tre E27 socklar ger den dig möjligheten att välja den ljuskälla som passar dina behov bäst, med en maxeffekt på 15W.

Ljusstark och jämn spridning - Med en ljusstyrka på imponerande 1400 lm och en bred spridning på 120 grader erbjuder denna lampa en jämn fördelning av ljuset i rummet. Ingen del blir mörk eller överbelyst, utan ljuset sprids jämnt och skapar en behaglig atmosfär.

Hög ljuskvalitet - Med ett RA-värde på 80-85 garanterar denna lampa en hög ljuskvalitet som gör att alla färger visas naturligt och vackert. Oavsett om du använder den för att läsa, arbeta eller bara för att skapa en mysig stämning, kommer ljuset från denna lampa att uppfylla dina behov.

Enkel installation och användning - Denna pendellampa är designad för att anslutas till en vanlig 230V-eluttag, vilket gör installationen enkel och smidig. Den stilrena designen passar perfekt i de flesta inredningsstilar och ger rummet en modern touch.

Allsidig och praktisk - Med sina tre ljuskällor ger denna lampa tillräckligt med ljus för de flesta rum och behov. Du kan använda den över matbordet, i vardagsrummet eller på kontoret för att skapa en ljus och inspirerande miljö.

Hållbar och energieffektiv - Denna pendellampa är inte bara snygg och funktionell, den är också energieffektiv och miljövänlig. Med en lång livslängd och låg energiförbrukning är den ett smart val för dig som vill ha både stil och hållbarhet i ditt hem.

Lyset
KulörNeutral vit
DimbarNej
Ljusstyrka1400 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt15W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy