Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Corten

Nordlux Nordlux

10849-0

New product

Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Corten Expandera

kr 1.691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Effekt: 5W.

Ljusstyrka: 200 lm

Spridningsvinkel: 120 grader

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Nordlux Fold 15 Væglampe LED i corten är en stilren och praktisk vägglampa som passar perfekt i både hemmet och på kontoret. Med en effekt på 5W och en ljusstyrka på 200 lm ger denna vägglampa tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den breda spridningsvinkeln på 120 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket skapar en behaglig atmosfär i rummet.

Det som verkligen skiljer Nordlux Fold 15 Væglampe LED från många andra vägglampor är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta värde garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Du kommer verkligen uppskatta den detaljrika och färgrika belysningen som denna lampa ger.

Med sin eleganta design och kvalitetsmaterial i corten passar Nordlux Fold 15 Væglampe LED perfekt in i moderna inredningar. Oavsett om du behöver belysning i vardagsrummet, sovrummet, i korridoren eller på kontoret, kommer denna vägglampa att bli en snygg och funktionell detalj.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka200 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy