Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Galvaniseret stål

Nordlux Nordlux

10844-0

New product

Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Galvaniseret stål Expandera

kr 1.691,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation:

Nordlux Fold 15 Væglampe LED, Galvaniserat stål

Denna vägglampa från Nordlux är tillverkad av galvaniserat stål och har en stilren design som passar bra i de flesta inredningsstilar. Med sin effekt på 5W ger den tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet utan att vara bländande.

Data om produkten:

  • Effekt: 5W
  • Ljusstyrka: 225 lm
  • Spridning: 120 grader
  • RA-värde: 80-85

Denna vägglampa är utrustad med LED-teknologi och ger en jämn fördelning av ljuset. Den breda spridningen på 120 grader säkerställer att ljuset når alla hörn i rummet. Med en ljusstyrka på 225 lm ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov.

Det höga RA-värdet på 80-85 garanterar en hög ljuskvalitet. Det innebär att ljuset visar färger på ett naturligt och vackert sätt. Oavsett om du ska använda lampan för att skapa stämning eller som arbetsbelysning kan du vara säker på att få en behaglig och effektiv ljuskälla.

Med Nordlux Fold 15 Væglampe LED får du en stilren och praktisk vägglampa med hög ljuskvalitet. Den är tillverkad av galvaniserat stål, vilket gör den hållbar och tålig. Sätt upp den i vardagsrummet, sovrummet eller korridoren för att skapa en mysig och funktionell belysning.

Lyset
Ljusstyrka225 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt5W
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy