Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor, Hvid

Nordlux Nordlux

9459-0

New product

Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor, Hvid Expandera

kr 845,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och Praktisk Belysning med Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor

Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor är en stilren och modern taklampa som erbjuder effektiv belysning med en touch av smart teknik. Med en effekt på 12W och en ljusstyrka på 840 lm ger denna lampa tillräckligt med ljus för de flesta behov.

En av de främsta fördelarna med denna taklampa är dess inbyggda sensor, som reagerar på rörelse och automatiskt tänds och släcks. Detta gör den idealisk för både hemmabruk och kommersiella utrymmen där energieffektiv belysning är viktig. Dessutom är installationen enkel, eftersom den bara behöver anslutas till 230V.

Med Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor kan du njuta av hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Det garanterar ett naturligt vackert ljus som visar alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du använder lampan för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet eller för att belysa arbetsytan på kontoret kommer dess ljuskvalitet att överträffa dina förväntningar.

Dess eleganta och minimalistiska design gör Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor till en utmärkt tillägg till alla moderna inredningar. Den vita färgen passar harmoniskt in i de flesta rum och ger en tidlös estetik.

Med Nordlux MELO 34 Loft LED Sensor får du inte bara effektiv och praktisk belysning, utan också en stilfull och funktionell produkt som kommer att lysa upp ditt hem eller arbetsplats på ett smart sätt.

Lyset
Ljusstyrka840 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt12W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy