Nordlux LILT 115 Pendel LED, Børstet stål

Nordlux Nordlux

11057-0

New product

Nordlux LILT 115 Pendel LED, Børstet stål Expandera

kr 1.999,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv belysning med Nordlux LILT 115 Pendel LED

Nordlux LILT 115 Pendel LED i børstet stål är den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 27W och en ljusstyrka på 2000 lm ger denna pendel en stark och jämn belysning över ett stort område. Den breda spridningen på 120 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt, vilket är perfekt för både arbete och avkoppling.

Ljuskvaliteten på Nordlux LILT 115 är av högsta kvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset som avges är naturligt och visar alla färger på ett korrekt sätt. Du behöver inte oroa dig för att färgerna ska förvrängas eller se annorlunda ut under denna belysning. Den höga ljuskvaliteten passar de flesta behov och skapar en trivsam atmosfär.

En annan fantastisk funktion hos Nordlux LILT 115 Pendel LED är dess dimningsförmåga. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter dina önskemål och skapa olika stämningar beroende på behovet. Oavsett om du behöver starkt ljus för att arbeta eller ett mer dämpat ljus för avkoppling, så kan denna pendel leverera det.

Med möjligheten att anslutas till 230V är installationen av Nordlux LILT 115 enkel och smidig. Detta gör det till en bekväm och praktisk lösning för alla typer av belysningsbehov.

I paketet ingår:

  • Nordlux LILT 115 Pendel LED i børstet stål
  • Installationsinstruktioner

Ge ditt hem eller kontor den belysning det förtjänar med Nordlux LILT 115 Pendel LED. Med dess höga ljuskvalitet, dimningsförmåga och enkel installation blir detta en investering i både funktionalitet och stil.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka2000 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt27W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy