Nordlux PIana 50 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort

Nordlux Nordlux

11293-0

New product

Nordlux PIana 50 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort Expandera

kr 1.247,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktinformation

Nordlux PIana 50 bedlampe är en elegant och praktisk sänglampa med en effekt på 7,2W. Lampan är i en stilren svart färg som passar in i de flesta sovrum.

Specifikationer

  • Anslutning: 230V
  • Ljusstyrka: 410 lm
  • Spridningsvinkel: 110 grader
  • RA-värde: 80-85

Ljuskvalitet

Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Du kommer att uppleva en jämn fördelning av ljuset som passar de flesta behov. Oavsett om du läser en bok, arbetar på din laptop eller bara vill skapa en avslappnande atmosfär i ditt sovrum, kommer denna sänglampa att ge dig det perfekta ljuset.

Design

Den stilrena designen på Nordlux PIana 50 bedlampe gör den till en tidlös och elegant lösning för belysning i ditt sovrum. Den praktiska sänglampan är enkel att montera och justera för att passa dina behov. Den svarta färgen ger en modern touch till rummets inredning.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Nordlux PIana 50 bedlampe en högkvalitativ och snygg sänglampa som kommer att uppfylla dina belysningsbehov i sovrummet. Med en effekt på 7,2W, ljusstyrka på 410 lm och en spridningsvinkel på 110 grader, är denna lampa ett utmärkt val för att skapa en härlig atmosfär i ditt sovrum.

Lyset
Ljusstyrka410 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt7.2W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy