Nordlux PIana 30 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort

Nordlux Nordlux

11292-0

New product

Nordlux PIana 30 bedlampe, 7,2W, 410lm, Sort Expandera

kr 1.077,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och stilren sänglampa

Nordlux PIana 30 är en elegant och effektiv sänglampa som kommer att lyfta ditt sovrum till en ny nivå. Med sin effekt på 7,2W ger lampan tillräckligt med ljus för att skapa en mysig atmosfär samtidigt som den är energisnål. Lampan är enkel att ansluta till 230V vilket gör den praktisk att använda.

Jämn och behaglig ljusspridning

Lampan har en ljusstyrka på 410 lm och en bred spridning på 110 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett om du använder lampan för att läsa en bok eller bara skapa en avslappnande atmosfär, kommer den att leverera det ljus du behöver.

Hög kvalitet på ljuset

Med ett RA-värde på 80-85, garanterar lampan en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Det här är en lampa som inte bara är praktisk utan också estetiskt tilltalande. Du kommer inte att bli besviken över ljuskvaliteten, oavsett dina behov.

Sammanfattningsvis är Nordlux PIana 30 sänglampa en pålitlig och stilren produkt som kommer att förbättra din sovrumsmiljö. Med sin effektiva ljusspridning och höga kvalitet på ljuset är det en investering i både stil och funktion. Ge ditt sovrum den belysning det förtjänar med denna fantastiska sänglampa.

Lyset
Ljusstyrka410 lumens
Spridningsvinkel110 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt7.2W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy