Nordlux LINK OMARI LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11070-0

New product

Nordlux LINK OMARI LED, Hvid Expandera

kr 614,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktbeskrivning

Den Nordlux LINK OMARI LED-lampan i färgen vit är en utmärkt belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en ljusstyrka på 320 lm ger den tillräckligt med ljus för de flesta behov. Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller skapa en mysig atmosfär, så kommer denna lampa att uppfylla dina behov.

Kan dimmas

En av de bästa funktionerna med denna lampa är dess förmåga att dimmas. Detta gör att du kan justera ljusstyrkan efter din egen preferens och skapa den perfekta stämningen i rummet. Oavsett om du vill ha starkt ljus för att koncentrera dig vid arbetsbordet eller en mjukare belysning för att skapa en avslappnande atmosfär, så kan du enkelt anpassa lampan precis som du vill ha det.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka320 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy