Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid

Nordlux Nordlux

11058-0

New product

Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid Expandera

kr 584,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Viktig information:

Denna produkt, Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid, är en LED-lampa med dimbar funktion och en elegant matt vit yta. Med en effekt på 8 watt ger den en ljusstyrka på 750 lumen och en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Ljusstyrka och spridning:

Med 750 lumen erbjuder denna LED-lampa tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt rum. Dess breda spridning på 120 grader ger en jämn belysning över en stor yta, vilket gör den idealisk för både allmänbelysning och accentbelysning.

Hög ljuskvalitet:

Detta LED-ljus har en extra hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta innebär att ljuset ger en livlig och naturligt vacker belysning som visar alla färger på ett sprudlande sätt. Oavsett om du behöver belysa ditt arbetsutrymme eller skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem, så kommer detta ljus att möta de flesta behov.

Dämpbar funktion:

Med den inbyggda dimbara funktionen kan du enkelt justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika stämningar i rummet. Du kan enkelt anpassa belysningen till olika aktiviteter, oavsett om det är att slappna av med en mjukare belysning eller att få en mer fokuserad ljusstyrka för arbete eller läsning.

Slutsats:

Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid är en kvalitetsprodukt som kombinerar energieffektiv LED-teknik med en dimbar funktion och hög ljuskvalitet. Med sin breda spridning och ljusstyrka på 750 lumen kommer den att tillfredsställa de flesta belysningsbehov i ditt hem eller arbetsplats. Den eleganta matt vita ytan gör den också till en stilfull och modern tillskott till din inredning.
Lyset
Ljusstyrka750 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt8W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy