Nordlux Pære E27 SMD G45 3,5W 250LM 2700K 3-kit, Hvid

Nordlux Nordlux

9416-0

New product

Nordlux Pære E27 SMD G45 3,5W 250LM 2700K 3-kit, Hvid Expandera

kr 105,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Denna uppsättning av tre Nordlux LED-lampor är perfekt för dig som letar efter en energieffektiv och snygg belysningslösning. Varje lampa har en effekt på endast 3,5W, vilket gör dem både miljövänliga och kostnadseffektiva i längden.

Ljusstyrkan är imponerande med 250 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta behov. Den varma färgtemperaturen på 2700K skapar en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem eller arbetsutrymme.

Lamporna är enkla att installera då de är kompatibla med vanliga E27-socklar och är designade för att anslutas till 230V.

Den höga ljuskvaliteten med ett RA-värde på 80-85 ger dig ett naturligt och vackert ljus som framhäver alla färger i rummet. Du kan vara säker på att din omgivning kommer att se levande och inbjudande ut.

Nordlux är känt för sin tillförlitliga och innovativa belysning, och detta 3-kit med LED-päron är inget undantag. Med dessa lampor får du inte bara effektiv belysning, utan också en stilren och modern design som passar in i de flesta inredningsstilar.

Sammanfattningsvis är Nordlux LED-lampor ett utmärkt val för dig som vill kombinera energieffektivitet, hög ljusstyrka och bra färgåtergivning i ditt hem eller arbetsplats.

Lyset
Ljusstyrka250 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt3.5W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy