Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES, Klar

Nordlux Nordlux

10986-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES, Klar Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation

Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES, Klar är en effektiv och stilren LED-lampa som ger ett behagligt och jämnt ljus. Lampan har en effekt på 2W och är utformad för att anslutas till 230V.

Ljusstyrka och spridning

Lampan har en ljusstyrka på 150 lm, vilket ger tillräckligt med ljus för de flesta användningsområden. Med en spridning på 360 grader säkerställs en jämn fördelning av ljuset, vilket är perfekt för att lysa upp olika rum och ytor.

Ljuskvalitet

Med ett högt RA-värde på 80-85 garanterar Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES en hög ljuskvalitet. Det innebär att lampan ger ett naturligt och vackert ljus som gör att alla färger visas på ett genuint sätt. Oavsett om det används för belysning i vardagsrummet, köket eller på kontoret, är ljuskvaliteten tillräcklig för de flesta behov.

Denna LED-lampa är ett utmärkt val för dig som letar efter en energieffektiv och högkvalitativ ljuskälla. Med Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES kan du skapa en trivsam och välbelyst miljö i ditt hem eller på arbetsplatsen.

Lyset
Ljusstyrka150 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy