Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES, Amber

Nordlux Nordlux

10985-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES, Amber Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv och Stilren Belysning med Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES, Amber

Data om produkten:

Effekt: 2W

Anslutning: 230V

Spridning av ljus: 360 grader

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES i färgen Amber är en innovativ och energieffektiv lösning för din belysning. Med en effekt på endast 2W är denna LED-lampa både miljövänlig och kostnadseffektiv. Den är designad för att anslutas till 230V och har en bred spridning av ljuset på 360 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet.

Det som verkligen utmärker denna lampa är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset som avges är naturligt vackert och ger en genuin återgivning av alla färger. Oavsett om det är för hemmabruk eller professionellt bruk är ljuskvaliteten tillräckligt bra för de flesta behov.

Med Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES får du inte bara ljus utan även en elegant touch till din inredning. Den amberfärgade ytan ger en varm och inbjudande atmosfär i rummet. Ljusets estetik kombinerat med dess effektivitet gör den till ett utmärkt val för alla typer av belysningssituationer.

Oavsett om det är för att lysa upp ditt vardagsrum, sovrum eller kontor, kommer Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES att leverera en pålitlig och stilren belysning. Ge ditt hem eller arbetsplats den belysning den förtjänar med denna kvalitetsprodukt från Nordlux.

Lyset
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy