Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND, Klar

Nordlux Nordlux

10982-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND, Klar Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND - Produktbeskrivning

Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND

Produktinformation

Effekt: 2W

Anslutning: 230V

Ljusstyrka: 150 lm

Spridning: 360 grader

Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85

Denna Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND ljuskälla är en kraftfull och effektiv LED-lampa med en effekt på 2W. Den är designad för att ge ett starkt och jämnt ljus med en ljusstyrka på 150 lm. Den har en bred spridning på 360 grader, vilket säkerställer att ljuset fördelas jämnt över rummet.

Ljuskvalitet

Hög kvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder denna ljuskälla en hög ljuskvalitet som gör att alla färger visas naturligt och vackert. Detta är perfekt för att skapa en inbjudande och behaglig belysning i ditt hem eller kontor.

Passar de flesta behov

Med sin höga ljuskvalitet och effektiva ljusstyrka passar denna Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND för de flesta behov. Oavsett om du behöver belysning för att arbeta, läsa eller bara skapa en mysig atmosfär, så kommer denna lampa att uppfylla dina förväntningar.

Ge ditt rum en lysande uppdatering med denna Nordlux Pære E27 AVRA DIAMOND klar LED-lampa. Med sin stilrena design och kraftfulla ljus kommer den garanterat att göra en stor skillnad i ditt hem eller kontor.

Lyset
Ljusstyrka150 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy