Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke, Røgfarve

Nordlux Nordlux

10976-0

New product

Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke, Røgfarve Expandera

kr 200,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Effektiv och Miljövänlig Bambulampa för Jämnt Ljus

Den Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke är en elegant och miljövänlig belysningslösning som inte bara ger ett behagligt ljus utan också är skonsam mot naturen.

Data om produkten:

  • Effekt: 2W
  • Anslutning: 230V
  • Spridning: 360 grader för jämn belysning
  • Ljuskvalitet: RA-värde på 80-85 för naturligt vackert ljus

Med en effekt på endast 2W är denna lampa inte bara energieffektiv utan ger också tillräckligt med ljus för de flesta rum. Den breda spridningen på 360 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt, vilket är perfekt för allmän belysning i exempelvis vardagsrum eller kök.

Ljuskvaliteten är en viktig faktor när det gäller belysning och denna lampa har ett högt RA-värde på 80-85, vilket betyder att den ger en god färgåtergivning. Det naturliga och vackra ljuset gör att alla färger visas på ett genuint sätt, vilket passar för de flesta behov och rum.

Den Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke är inte bara en funktionell lampa utan också ett stilrent och hållbart tillägg till ditt hem. Med dess rökfärgade bambu-design ger den ett unikt och modernt utseende som passar in i de flesta inredningsstilar.

Denna lampa är perfekt för dig som söker en kombination av effektivitet, kvalitet och design i din belysning. Låt Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke lysa upp ditt hem på ett miljövänligt och stilfullt sätt.

Lyset
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy