Nordlux Drop Væglampe, LED, Sort

Nordlux Nordlux

10782-0

New product

Nordlux Drop Væglampe, LED, Sort Expandera

kr 537,00

inkl. moms.

Denna vara är inte längre på lager.


Produktinformation

Nordlux Drop Væglampe, LED, Svart är en modern och stilren vägglampa som ger ett jämnt och naturligt vackert ljus. Denna vägglampa har en effekt på 3W och ska anslutas till 230V för att fungera.

Ljusegenskaper

Vägglampan har en ljusstyrka på 135 lm och en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset i rummet. Med ett högt RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta gör lampan lämplig för de flesta behov och skapar en trivsam belysning i hemmet.

Design och Material

Nordlux Drop Væglampe har en stilren design i svart som passar bra in i de flesta rum och inredningsstilar. Lampan är tillverkad med hög kvalitet och är både snygg och funktionell. Den är enkel att montera på väggen och ger ett effektivt ljus som lyfter atmosfären i rummet.

Användningsområden

Denna vägglampa är perfekt för användning i olika rum som vardagsrum, sovrum, eller hall. Den skapar en behaglig atmosfär och ger tillräckligt med ljus för att lysa upp rummet på ett effektivt sätt. Lampan är energieffektiv med sin LED-teknologi och har en lång livslängd vilket gör den både kostnads- och miljövänlig.

Sammanfattningsvis är Nordlux Drop Væglampe, LED, Svart en idealisk vägglampa med hög kvalitet och snygg design som passar perfekt för olika rum och behov. Med sitt naturligt vackra ljus och energieffektiva LED-teknologi är den ett utmärkt val för belysning i hemmet.

Lyset
Ljusstyrka135 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy