Nordlux Drop Væglampe, LED, Hvid

Nordlux Nordlux

10783-0

New product

Nordlux Drop Væglampe, LED, Hvid Expandera

kr 537,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Väggfäst ljuskälla med hög ljuskvalitet

Denna Nordlux Drop Vägglampa är en stilren och effektiv ljuskälla som passar perfekt i hemmet eller på kontoret. Med en effekt på 3W och anslutning till 230V är denna LED-lampa energieffektiv och enkel att använda.

Ljusstyrkan på 135 lm och en spridning på 120 grader gör att ljuset fördelas jämnt och skapar en trevlig atmosfär i rummet. Oavsett om det är för att skapa stämning i vardagsrummet eller belysa arbetsbordet ger denna vägglampa ett behagligt ljus med hög kvalitet.

Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta är särskilt viktigt för att skapa en trivsam miljö hemma eller för att uppnå optimal arbetsbelysning på kontoret.

Denna Nordlux Drop Vägglampa är en pålitlig och stilren ljuskälla som passar för de flesta behov. Med sitt eleganta design och höga ljuskvalitet är den ett utmärkt val för den som söker både funktionell och estetiskt tilltalande belysning.

Lyset
Ljusstyrka135 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt3W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy