Nordlux Leo To-Go Led Solar, Natur

Nordlux Nordlux

9398-0

New product

Nordlux Leo To-Go Led Solar, Natur Expandera

kr 1.491,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Data om produkten

Effekt: 4W

Ljusstyrka: 300 lm

Spridning: 240 grader

Ljuskvalitet (RA-värde): 80-85

När det kommer till portabla belysningsalternativ är Nordlux Leo To-Go Led Solar ett utmärkt val. Denna produkt är idealisk för att skapa ett naturligt och vackert ljus där det behövs som mest. Med en effekt på 4W ger det tillräckligt med ljus för att lysa upp din omgivning samtidigt som det ger en energieffektiv lösning.

Med en ljusstyrka på 300 lm kan Nordlux Leo To-Go Led Solar lysa upp stora områden med lätthet. Dess breda spridning på 240 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket gör det perfekt för användning utomhus där det kan behövas belysning både på bredden och längden.

Ljuskvaliteten är också imponerande med ett högt RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset som genereras av produkten är nära det naturliga soljuset och ger en vacker färgåtergivning. Med andra ord, ljuset från Nordlux Leo To-Go Led Solar gör att färgerna ser riktiga och levande ut, vilket är perfekt för alla typer av behov och användningsområden.

Denna lampa är väldigt enkel att använda och kräver ingen anslutning till elnätet. Istället drivs den av solenergi, vilket gör den både miljövänlig och kostnadseffektiv. Med sitt kompakta och portabla design kan du enkelt ta med dig den överallt där du behöver extra ljus.

Sammanfattningsvis är Nordlux Leo To-Go Led Solar en produkt som levererar hög ljusstyrka, bred spridning och enastående ljuskvalitet till en överkomlig kostnad. Dess användarvänlighet och portabilitet gör den till det perfekta belysningsvalet för utomhusaktiviteter och andra platser där elnätet inte är tillgängligt. Oavsett om du behöver belysa din trädgård, campingplats eller bara behöver extra ljus när du är på språng, kommer denna produkt att ge dig det ljus du behöver.

Lyset
Ljusstyrka300 lumens
Spridningsvinkel240 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt4W
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy