V-Tac 24W LED takarmatur
Ø29,5cm, Höjd: 5,5cm, vit kant, inkl. ljuskälla

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 24W LED takarmatur - Ø29,5cm, Höjd: 5,5cm, vit kant, inkl. ljuskälla v-tac Expandera

Vacker LED-taklampa med vit kant.
Monteras enkelt i taket. Skruva fast bakplattan och skjut sedan lampan på plats. 
Observera att ett hål måste göras i ramen om kabeln ska dras åt sidan.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 237,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten:

Ett otroligt bra val för belysning av ditt hem eller arbetsplats, V-Tac 24W LED takarmatur har allt du behöver. Med en enkel och elegant design kommer denna takarmatur i vit kant och inkluderar en ljuskälla för enkel installation.

Med en effekt på 24W och försynad med 230V ger denna takarmatur ett starkt och jämnt ljus. Med en ljusstyrka på 2500 lm och en bred spridning på 360 grader säkerställs en jämn fördelning av ljuset. Detta är perfekt för att skapa en väl upplyst och trevlig atmosfär i ditt rum eller arbetsområde.

Hög ljuskvalitet är garanterad med ett RA-värde på 80-85. Detta innebär att ljuset ger en naturlig och vacker färgåtergivning, som verkligen visar fram alla färger på ett genuint sätt. Oavsett om du behöver belysning för arbete eller avkoppling, kommer denna takarmatur att uppfylla dina behov.

Färg på ljuset:

Du har möjlighet att välja mellan två färger, varmvit (3000K) och neutralvit (4000K). Varmvit färg ger ett avkopplande sken och hjälper till att skapa en trevlig atmosfär som du kan njuta av. Neutralvit färg ger däremot ett perfekt och effektivt ljus för en behaglig arbetsmiljö. Ljuset är utan blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår som helt naturliga.

Dimensioner och hållbarhet:

Denna takarmatur har dimensionerna 55 x ØØ29 mm och är IP44-klassad. Detta innebär att den tål fuktig luft och vattenstänk på framsidan. Du kan vara trygg med att denna produkt är slitstark och kommer att hålla i många år framöver.

Sammanfattningsvis är V-Tac 24W LED takarmatur ett utmärkt val för belysning. Med dess starka ljuskraft och jämnt fördelade ljus kommer du att uppskatta den höga ljuskvaliteten och de två färgalternativen som erbjuds. Denna takarmatur är otroligt mångsidig och kommer att passa för de flesta behov.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
KulörNeutral vit
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka2500 lumens
Spridningsvinkel360 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8020.000 timer
Dimensioner
Djup55 mm.
DiameterØ29 mm.
MaterialAluminium
Effekt & spænding
Effekt24W
Spänning230V
SpänningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassF (A-G)
IP klassifikationIP44
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy