LEDlife LUX5 LED spotlight- 4,5W, dimbar, RA 95, 12V, MR16 / GU5.3

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife LUX5 LED spotlight- 4,5W, dimbar, RA 95, 12V, MR16 / GU5.3 ledlife Expandera

12V AC/DC.

Dimbar MR16 / GU5.3 LED-spot från LEDlife.

Bra lins som ger en hög spridning.

Mer detaljer

  • Varm
  • Dimbar

kr 40,00

inkl. moms.

I lager.


Produktnamn

Data om produkten

Ljuset LEDlife LUX5 LED spotlight är en energieffektiv belysningslösning som är idealisk för att ersätta traditionella 65W spotlight. Denna LED-spotlight har en effekt på endast 4,5W, vilket gör den betydligt mer energisnål och kostnadseffektiv. Spotlighten använder MR16 / GU5.3 sockel och drivs med 12V.Ljusstyrkan hos denna LED spotlight är 500 lm och den har en spridningsvinkel på 60 grader. Detta ger en bra och jämn ljusspridning och gör den lämplig för olika utrymmen och användningsområden.En viktig funktion hos denna LED spotlight är dess höga ljuskvalitet, som mäts med RA (färgåtergivningsindex). LEDlife LUX5 har ett RA-värde på 95-99, vilket garanterar en lysande och naturlig belysning som framhäver alla färger på ett levande sätt. Oavsett om det är för hemmet, kontoret, butiken eller något annat utrymme, kommer denna spotlight att ge tillräckligt med kvalitetsljus för de flesta behov.En annan fördel med denna LED spotlight är dess dimbara funktion, vilket ger dig möjlighet att justera ljusintensiteten och skapa den perfekta atmosfären. Oavsett om du föredrar en mycket ljusare belysning eller en mer dämpad och avkopplande atmosfär, kommer denna LED spotlight att ha dig täckt.Den höga kvaliteten på LED-lampor som används i denna spotlight garanterar en lång och pålitlig drift med minimalt ljusfall. Dessutom har produkten en professionell design med bra kylningskapacitet, vilket förväntas ge en lång livslängd på upp till 50 000 timmar.

Färg på ljuset

Du kan välja att köpa LEDlife LUX5 LED spotlight i varmvit (2800K). Varmvit färg ger en avkopplande belysning där du kan njuta av det varma ljuset som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär.

Dimensioner

Spotlighten har dimensionerna 52mm i längd och en diameter på 50mm. Med sin kompakta storlek kan den lätt installeras i olika typer av armaturer och belysningsarrangemang.LEDlife LUX5 LED spotlight är den perfekta belysningslösningen för att uppnå energibesparingar utan att kompromissa med ljuskvaliteten. Med sin höga RA-värde, dimbara funktion och långa livslängd är den ett pålitligt alternativ för både hemmet och kontorsmiljöer. Ge ditt utrymme den perfekta belysningen med denna LED spotlight!Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.
Lyset
Varm vit kulör2800K
Ljusstyrka500 lumens
Spridningsvinkel60 grader
RA>= 95
Förväntat livstid L8050.000 timer
Dimensioner
SockelMR16
Höjd52 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Effekt4,5W
Ersätt65W
Spänning12V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy