V-Tac 6,5W LED spotlight- Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6,5W LED spotlight- Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3 samsung Expandera

  • Varm
  • Neutral
  • Inte dimbar

kr 51,00

inkl. moms.

Skickas inom 9-11 dagar


Produktbeskrivning

Produktnamn: V-Tac 6,5W LED spotlight- Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3

Data om produkten: Denna 6,5W LED-lampa är designad med en MR16 / GU5.3 sockel för enkel installation och användning. Den ersätter effektivt en traditionell 55W-lampa och drivs med 12V för att säkerställa kompatibilitet med olika system.

Ljusstyrka och fokuserat ljus: Med en ljusstyrka på 450 lm erbjuder denna LED-spotlight ett starkt och klart ljus. Den har en fokuserad spridningsvinkel på 38 grader, vilket ger en kontrollerad och riktad belysning.

Hög ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanteras en hög ljuskvalitet som visar upp alla färger på ett naturligt och vackert sätt. Detta är tillräckligt för de flesta behov och ger en behaglig och levande atmosfär.

Samsung LED-chip och 5 års fabriksgaranti: Den här produkten använder Samsung LED-chip, vilket säkerställer en hög kvalitet och pålitlig prestanda. Dessutom erbjuds en 5 års fabriksgaranti för att ge extra trygghet och försäkran om produktens tillförlitlighet.

Lång livslängd och driftsäkerhet: Genom att använda LED av högsta kvalitet kan denna spotlight erbjuda en lång och säker driftstid på upp till 30 000 timmar. Dessutom förblir ljusstyrkan minimalt försämrad under hela livslängden. Lampan är designad för professionell användning med god kylningskapacitet, vilket ytterligare ökar dess driftsäkerhet och livslängd.

Färgtemperatur: Du kan välja mellan två färgtemperaturer: varmvit (3000K) och neutralvit (4000K). Varmvit ger ett avkopplande och mysigt ljus som skapar en trevlig atmosfär. Neutralvit ger däremot en perfekt och effektiv belysning för arbetsmiljöer, utan att ha några blåa eller gula toner, vilket gör att föremål framstår naturligt belysta.

Dimensioner: Med sina dimensioner på 55 x Ø50 mm passar denna spotlight enkelt i de flesta armaturer och ljusarrangemang.

IP20-klassificering: Observera att denna spotlight är ej vattentät och ska endast användas inomhus eller i torra utrymmen.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka450 lumens
Spridningsvinkel38 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelMR16
Höjd55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialPVC
Effekt & spænding
Effekt6,5W
Ersätt55W
Spänning12V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy