V-Tac RGB LED boll
Uppladdningsbart, med fjärrkontroll, Ø30 cm

V-Tac V-Tac

2904-0

New product

V-Tac RGB LED boll - Uppladdningsbart, med fjärrkontroll, Ø30 cm v-tac Expandera

Super smart LED-boll.

Det är laddningsbart och färg kan ändras med den medföljande fjärrkontrollen.

Kan köras kontinuerligt med strömförsörjning eller 6-8 timmar på en laddning. Full laddning tar 6 timmar.

Det är möjligt att dämpa ljusstyrkan med fjärrkontrollen.

Den är gjord av hårdplast och är perfekt för trädgården eller uteplatsen.

Kan användas i kombination med de andra bollarna för att skapa fascinerande dekoration.

Mer detaljer

kr 470,00

inkl. moms.

Skickas inom 3-5 dagar


Allmän information

V-Tac RGB LED boll är en fantastisk lampa som skapar en färgsprakande atmosfär både inomhus och utomhus. Denna boll har en diameter på 30 cm och kan användas som dekoration i trädgården, vid poolen eller i det egna hemmet.

Elegant design

Med sin moderna och stilrena design passar V-Tac RGB LED boll perfekt in i alla typer av inredningar och utemiljöer. Den runda formen och den matta ytan ger en mjuk och behaglig belysning som skapar en avkopplande atmosfär. Med en diameter på 30 cm blir denna boll en imponerande blickfångare var den än placeras.

Uppladdningsbar och fjärrkontroll

Denna boll är utrustad med ett uppladdningsbart batteri, vilket gör den enkel att använda och strömsnål. Den medföljande fjärrkontrollen ger dig möjlighet att enkelt byta mellan olika färger och belysningseffekter. Du kan också justera ljusstyrkan efter dina behov och skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle.

Låg effekt och dimbar

Med en effekt på endast 0.5W är denna LED boll energisnål och miljövänlig. Den ger ändå en imponerande ljusstyrka på 18 lm, vilket skapar en behaglig och stämningsfull atmosfär. Dessutom kan bollen dimmas, vilket ger dig möjlighet att anpassa belysningen efter ditt humör och önskemål.

Vattentålig design

V-Tac RGB LED boll har en IP67-klassificering, vilket innebär att den är vattentät och tål att användas utomhus. Den kan dock inte ligga under vatten i längre perioder. Detta gör att du kan använda bollen i trädgården, vid poolen eller på uteserveringen utan att behöva oroa dig för regn eller stänk. Var noga med att skydda den mot att hamna direkt under vatten för att undvika eventuella skador.

Enkel installation

V-Tac RGB LED boll kommer med en integrerad ljuskälla, vilket innebär att du inte behöver köpa eller installera separat ljuskälla. Det gör även installationen snabb och smidig. Bollen har dimensioner på 300 x 300 x 290 x Ø50 mm, vilket gör den lätt att placera på olika platser. Du kan hänga den upp eller placera den på en yta för att skapa den perfekta ljusstämningen.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Dokument och certifikat:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
KulörRGB
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka18 lumens
Dimensioner
Höjd300 mm.
Bredd300 mm.
Djup290 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Effekt0.5W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP67
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy