LED lampor till alla behov

Der finns en rad olika LED lampor idag. Hos LED Proff har vi samlat ett riktigt stort urval af LED lampor. Du kan alltid söka efter specifika produkter i översta högra hörnet av sidan, men nedanför kommer ett urval av de mest populära produktkategorierna hos LED Proff, och en länk till våra guides, som du alltid kan använda till att få hjälp med, vilken typ av LED lampor du har kan tänkas behöva.

LED E14 lampa

Våra E14 LED sparlampa är en helt unik ljuskälla, som levereras med en extra hög ljuskvalitet. En LED E14 Lampa levereras alltid i riktig god kvalitet och med en ljusfärg som är den samma upp till en 40 Watt glödlampa 2650k. Genom att välja denna E14 ljuskälla säkrar du dig en lampa som är av otroligt hög kvalitet, och med dioder som är mycket färg- och ljusstabila. Lampan passar till alla E14 socklar (liten standard skruvfattning) Ett perfekt val till en kristallkrona, vägglampor, bordlampor och taklampor.

LED Lysrör

Här hos LEDproff.se, förhandlar och säljer vi högkvalitets LED lysrör från Epistar med upp till hela 900 lumen, där den ger HELA 150 lumen per watt på golvet, vilket är riktigt mycket. Vi ger 2 års garanti på dessa rör, som har en förbrukning på ENDAST 12W. Vi har snabb leverans, och riktigt fina priser. De fås helt ner till 159,- så du kan verkligen spara mycket pengar både på elförbrukningen, men också på själva LED Lysrören

 

LED Guiden - Använd den om du behöver hjälp  

Genom att klicka på ovanstående länk kommer du till vår LED Guide, som ska hjälpa dig med att välja den rätta LED lampan, eftersom vi har lagt märke till att detta fortfarande är ett problem. De står också skrivna nedanför, och detta borde kunna hjälpa dig att välja. För illustrationer - klicka på det steg du läser.

 

 

LED lampor kommer i följande standardfattningar: E27, E14, GU10, GU5.3, G4, G9, mv.

 

LED lampor görs i en bred variation av storlekar och former Se till att säkra dig att LED lampan passar till din apparat

 

Den nyans av vit, här angivet med färgtemperaturen, är mätt i Kelvin (K). Färgtemperatur på glödlampor är 2.700 K. Färgtemperaturen hos LED lampor kan variera: varm vit: 2,700-3.000 K; neutral vit (naturligt dagsljus): 3.000-4.500 K: Kall vit: 4.500-6500 K.

 

Synligt ljus mäts i lumen (lm). Om du behöver mera synligt ljus, ska du välja en lampa med ett högre lm värde. Korrespondansen mellan en LED och en glödlampa visas på förpackningen. Till exempel en 245 LM LED lampa motsvarar en 30W glödlampa.

 

En högre lm och lägre W betyder mera effektivitet  (effektivitet = lm / W). Genom att välja den mest effektiva lampan kan du spara pengar.

 

Strålvinkeln anger den vinkel, vari ljuset kommer att utbreda sig. Om du behöver riktningsbestämd belysning, ska du välja en lampa med en smal vinkel: om du behöver vanlig belysning, välj då en med en vidvinkel (bred vinkel)

 

Levnadstiden för glödlampan är 1.000 timmar Levnadstiden för LED lampor kan variera (se förpackning)

 

Ljussstyrkan för alla glödlampor kan justeras. När du väljer en LED lampa, ska du se efter om den är dimbar, för många LED lampor är inte dimbara.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy