Nordlux LILT 115 Pendel LED, Sort

Nordlux Nordlux

9436-0

New product

Nordlux LILT 115 Pendel LED, Sort Expandera

kr 2.153,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv LED-pendel med Nordlux LILT 115 i elegant svart utförande!

Effekt: 27W

Spänning: Ska anslutas till 230V

Ljusstyrka: Imponerande 2000 lm med en bred spridning på 120 grader, vilket säkerställer en jämn fördelning av ljuset.

Ljuskvalitet: Med ett RA-värde på 80-85 garanteras hög ljuskvalitet som visar alla färger på ett naturligt vackert sätt. Perfekt för de flesta behov!

Denna Nordlux LILT 115 Pendel LED i svart är en stilren och effektiv belysningslösning som passar perfekt för både hemmabruk och offentliga miljöer.

Det moderna LED-ljuset ger en behaglig och stark belysning samtidigt som den energisnåla tekniken bidrar till lägre energiförbrukning och längre livslängd på lampan.

Med en enkel installation och hög kvalitet på material och konstruktion är denna pendellampa ett pålitligt val för alla belysningsbehov.

Oavsett om du behöver markera en matplats, skapa en stämningsfull atmosfär i vardagsrummet eller ge ett professionellt intryck i en offentlig lokal, är Nordlux LILT 115 Pendel LED ett utmärkt val.

Uppgradera ditt belysningsarrangemang med denna stilfulla LED-pendel och njut av hög ljuskvalitet och energieffektivitet!

Lyset
Ljusstyrka2000 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt27W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy