Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Sort

Nordlux Nordlux

11366-0

New product

Nordlux Skylar pendel, 25W, 2600lm, Sort Expandera

kr 2.616,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Effektiv belysning med Nordlux Skylar pendel

Nordlux Skylar pendel är en kraftfull lampa med en effekt på 25W, vilket gör den idealisk för belysning i olika rum. Den är designad för att anslutas till 230V och har en imponerande ljusstyrka på 2600lm.

Bredd spridning och jämn fördelning av ljus

Med en spridningsvinkel på 120 grader säkerställer Nordlux Skylar pendel en jämn fördelning av ljuset i rummet. Oavsett var du placerar lampan kommer den att ge en ljusstyrka som uppfyller dina behov.

Extra hög ljuskvalitet

En av de mest imponerande funktionerna hos Nordlux Skylar pendel är dess höga ljuskvalitet med ett RA-värde på 90-95. Detta garanterar att ljuset är livligt och naturligt vackert, vilket gör att alla färger verkligen poppar. Oavsett om du använder lampan för arbete, läsning eller att skapa en mysig atmosfär, kommer ljuskvaliteten att överträffa dina förväntningar.

Sammanfattningsvis är Nordlux Skylar pendel en mångsidig lampa som kan användas i en mängd olika miljöer. Med sin imponerande ljusstyrka, breda spridning och höga ljuskvalitet är den ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och effektiv belysningslösning.

Lyset
Ljusstyrka2550 lumens
Spridningsvinkel120 grader
RA>= 90
Effekt & spænding
Effekt25W
Spänning230V
EnergiklassF (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy