V-Tac vägg- eller takmonterad LED EXIT skylt
2W, Samsung LED chip, 140 lumen

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac vägg- eller takmonterad LED EXIT skylt - 2W, Samsung LED chip, 140 lumen samsung Expandera

En utrymningsvägsskylt med belysning är användbar på alla platser där man snabbt behöver kunna hitta nödutgången med hjälp av en nödutgångsskylt. I många byggnader är det lagkrav på att det finns en utrymningsplan, och i dessa fall är det en fördel att han en utrymningsvägsskylt med LED-belysning.

Ett NI-Cd 4,8V, 600mAH-batteri medföljer, som lyser i 3 timmar och sedan behöver laddas i 12 timmar.

4 piktogram medföljer.

Mer detaljer

  • Kall
  • Inte dimbar

kr 802,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna vägg- eller takmonterade LED EXIT skylt från V-Tac är en energieffektiv och pålitlig lösning för att säkerställa korrekt nödutgångsvisning. Med en effekt på endast 2W erbjuder den en ljusstyrka på 140 lumen.

Med Samsung LED-chip och en fabriksgaranti på 3 år kan du vara säker på att du får en hållbar och pålitlig produkt. Skylten är utformad för att mata med 230V.

Den finns tillgänglig i en kallvit (6000K) färgtemperatur. Kallvitt ljus ger ett svalt ljus med en tydlig blåaktig nyans. Denna färg används vanligtvis i lackering, akvarier och speciell dekoration.

Med sina dimensioner på 380 x 51 x 195 mm är den kompakt och lätt att installera. Skylten har en IP20-klassificering vilket innebär att den inte är vattentät och inte lämpar sig för användning utomhus eller på platser där fukt kan förekomma.

Den har en integrerad ljuskälla vilket innebär att ingen extra ljuskälla behövs. Detta gör installationen enkel och bekväm.


Dokument och certifikat:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Lyset
Kall vit kulör6000K
DimbarNej
Ljusstyrka140 lumens
Dimensioner
Höjd51 mm.
Bredd380 mm.
Djup195 mm.
Effekt & spænding
Effekt2W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy