Halo Design
Hudson golvlampa LED 1L GU10, svart

Halo Design Halo Design

8230-0

New product

Halo Design - Hudson golvlampa LED 1L GU10, svart Expandera

Hudson Golvlampa från Halo Design är en snygg enkel golvlampa av lackad svart metall.
Designad av Michael Waltersdorff.
Med den smarta flexarmen har du möjlighet att justera riktningen i vilken riktning du vill ha ljuset.
LED-lampor ingår, och det finns även en inbyggd dimmer, så att du kan ställa in precis rätt stämningsbelysning i hemmet.
Mycket enkel att använda, och med en maximal effekt på 5 watt LED ger den ett superbra ljus och med 38 graders spridning.
den är 120 cm hög så passar in i de flesta ställen och rum i hemmet.
Finns både som enkel och dubbel.

Mer detaljer

kr 1.249,00

inkl. moms.

Skickas inom 2-4 dagar


Produktinformation

Halo Design, Hudson golvlampa LED 1L GU10, svart är en stilren och modern golvlampa som är perfekt för att addera både belysning och stil till ditt hem. Lampan är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla med en effekt på 5W och har en GU10 sockel som enkelt kan anslutas till 230V.

Ljusstyrkan på 530 lm och det fokuserade ljuset med en spridningsvinkel på 38 grader gör att du kan skapa en kontrollerad och väl upplyst atmosfär i rummet. Med ett högt RA-värde på 80-85 ger lampan en hög ljuskvalitet som visar färger på ett naturligt och vackert sätt för alla dina behov.

Genom att använda LED av högsta kvalitet är Hudson golvlampan designad för lång och pålitlig drift. Den har en förväntad livslängd på upp till 30 000 timmar med minimalt ljusfall, vilket innebär att du kan njuta av ljuset i många år utan att behöva byta ljuskälla.

Dimensionerna på lampan är 120 x Ø9 mm och dess IP20 klassning gör den lämplig för användning inomhus där den inte utsätts för vatten. Den svarta färgen ger en elegant touch till din inredning och lampan är perfekt för att lysa upp olika delar av ditt hem på ett effektivt sätt.

Med sin professionella och pålitliga drift samt god kylningskapacitet kan du lita på att Halo Design, Hudson golvlampa LED kommer att vara en pålitlig och stilfull belysningslösning i ditt hem.

Lyset
KulörVarm vit
Varm vit kulör3000K
Ljusstyrka530 lumens
Spridningsvinkel38 grader
RA>= 80
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelGU10
Höjd120 mm.
Diameter9 mm.
MaterialSortlakeret stål med chromdetaljer
Effekt & spænding
Effekt5W
Spänning230V
EnergiklassE (A-G)
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy