LEDlife G24Q-SMART5 5W LED lampa
HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 10W

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24Q-SMART5 5W LED lampa - HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 10W ledlife Expandera

Lampan kan monteras direkt utan att bygga om armaturen.

Fungerar med HF-don.Vissa förkopplingsdon har utmaningar med den låga LED-förbrukningen – vi rekommenderar att du gör ett litet test innan du köper till större projekt.Dimbar med DALI dimbar HF-don.

Roterbar sockelErsätt:

GE Double Biax-serien

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Ljusstyrkan för den varmvita varianten är 500 lumen.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • DALI dimbar

kr 216,00

inkl. moms.

I lager.


Produkten LEDlife G24Q-SMART5 5W LED lampa är en intelligent och energieffektiv lösning för belysning. Med en G24 sockel är den kompatibel med de flesta armaturer. Med en låg effekt på endast 5W, erbjuder den ändå tillräckligt med ljusstyrka för att ersätta en 10W lampa. Detta gör den till ett miljövänligt val som också ger kostnadsbesparingar på lång sikt.

Fasning med Ballast

För att förenkla installationen och kunna använda LEDlife G24Q-SMART5 i befintliga armaturer, är den försedd med en HF ballast. Du behöver alltså inte byta ut hela armaturen för att kunna dra nytta av fördelarna med LED-teknik. Ballasten säkerställer att lampan fungerar korrekt och ger jämn och pålitlig belysning.

Ljusstyrka och spridning

LEDlife G24Q-SMART5 ger en ljusstyrka på 650 lm, vilket är tillräckligt för de flesta behov. Med en spridning på 180 grader, säkerställer den också en jämn fördelning av ljuset. Detta är särskilt viktigt i större rum eller där flera lampor används tillsammans för att undvika skuggor och ojämn belysning.

Hög ljuskvalitet

Med ett RA-värde på 80-85 erbjuder LEDlife G24Q-SMART5 en hög ljuskvalitet. Detta innebär att den ger ett naturligt vackert ljus som genuint visar alla färger. Oavsett om den används i hemmet, kontoret eller butiken, kommer den att belysa rummet på ett sätt som är trevligt för ögat och hjälper dig att se detaljer tydligt.

DALI dimbar

LEDlife G24Q-SMART5 är DALI dimbar, vilket ger dig möjligheten att justera ljusnivån efter behov och önskemål. Oavsett om du vill ha starkt ljus för att arbeta eller en mer avslappnad atmosfär för att koppla av, kan du enkelt anpassa belysningen efter dina preferenser.

Lång livslängd och pålitlig drift

Genom att använda LED av högsta kvalitet, kan LEDlife G24Q-SMART5 erbjuda en lång och säker drift med en förväntad livslängd på upp till 30.000 timmar. Dessutom har den minimalt fall i ljusstyrka över tiden. Med en professionell och pålitlig drift och god kylningskapasitet, kan du vara säker på att produkten kommer att hålla länge och ge hög kvalitet på belysningen.

Välj rätt färg på ljuset

LEDlife G24Q-SMART5 finns i två olika färger: varmvit (3000K) och neutralvit (4000K). Varmvitt ljus ger ett avkopplande sken som hjälper till att skapa en trevlig atmosfär där du kan njuta av det varma ljuset. Neutral vit är perfekt för en effektiv arbetsmiljö och ger ett ljus utan blåa eller gula toner, vilket gör att upplysta produkter framstår helt naturligt.

Dimensioner

LEDlife G24Q-SMART5 har dimensionerna 34 x 120 x 34 mm. Denna kompakta storlek gör det lätt att byta ut befintliga lampor och montera dem i olika armaturer utan att det tar upp för mycket utrymme.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka650 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 82
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelG24
Höjd120 mm.
Bredd34 mm.
Djup34 mm.
MaterialPVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Effekt5W
SpänningBallast
Spänningsintervall85-265V AC, 50/60HZ
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassE (A-G)

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy