LEDlife G24Q-SMART5 5W LED lampa
HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 10W

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24Q-SMART5 5W LED lampa - HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 10W ledlife Expandera

Lampan kan monteras direkt utan att bygga om armaturen.

Fungerar med HF-don.Vissa förkopplingsdon har utmaningar med den låga LED-förbrukningen – vi rekommenderar att du gör ett litet test innan du köper till större projekt.Dimbar med DALI dimbar HF-don.

Roterbar sockelErsätt:

GE Double Biax-serien

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Ljusstyrkan för den varmvita varianten är 500 lumen.

Mer detaljer

  • Varm
  • DALI dimbar

kr 216,00

inkl. moms.

I lager.


LEDlife G24Q-SMART5 5W LED-lampa

Data om produkten: LEDlife G24Q-SMART5 är en energieffektiv 5W LED-lampa med en G24-sockel. Den är designad för att vara kompatibel med HF ballaster och kan enkelt installeras utan behov av att byta ut befintlig belysningsinfrastruktur.

Ljusstyrka och spridning: Med en ljusstyrka på 650 lm och en spridning på 180 grader, erbjuder denna LED-lampa en jämn och effektiv belysning. Den breda spridningen säkerställer att ljuset fördelas över en stor yta med hög kvalitet.

Ljuskvalitet: Med ett färgåtergivningsindex (RA-värde) på 80-85, garanterar LEDlife G24Q-SMART5 en hög ljuskvalitet som återskapar färger på ett naturligt sätt. Det ger ett behagligt och vackert ljus för en rad olika behov.

Dimbarhet: Denna LED-lampa är DALI-dimbar, vilket ger användaren möjligheten att justera ljusstyrkan efter behov och skapa olika atmosfärer i rummet.

Livslängd och pålitlighet: Med högkvalitativa LED-komponenter erbjuder LEDlife G24Q-SMART5 en lång och pålitlig drift upp till 30 000 timmar. Dess effektiva kylsystem säkerställer att produkten håller sig sval under användning, vilket bidrar till en längre livslängd.

Färgtemperatur: Denna LED-lampa finns i varmvit färgtemperatur (3000K), som skapar en avkopplande och inbjudande atmosfär. Det varma ljuset hjälper till att skapa en mysig och trevlig miljö.

Dimensioner: LEDlife G24Q-SMART5 har måtten 34 x 120 x 34 mm, vilket gör den lätt att installera i olika armaturer och utrymmen.

Sammanfattningsvis är LEDlife G24Q-SMART5 en högkvalitativ LED-lampa som erbjuder energieffektiv belysning, hög ljuskvalitet och lång livslängd. Med sin kompatibilitet med HF ballast och DALI-dimbarhet är den en mångsidig och pålitlig lösning för belysningsbehov.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka650 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 82
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelG24
Höjd120 mm.
Bredd34 mm.
Djup34 mm.
MaterialPVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Effekt5W
SpänningBallast
Spänningsintervall85-265V AC, 50/60HZ
EnergiklassE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy