LEDlife G24Q-SMART6 6W LED lampa
HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 13W

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife G24Q-SMART6 6W LED lampa - HF Ballast kompatibel, DALI dimbar, 180°, Erstat 13W ledlife Expandera

Lampan kan monteras direkt utan att bygga om armaturen.

Fungerar med HF-don.Vissa förkopplingsdon har utmaningar med den låga LED-förbrukningen – vi rekommenderar att du gör ett litet test innan du köper till större projekt.Dimbar med DALI dimbar HF-don.

Roterbar sockelErsätt:

GE Double Biax-serien

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E

Ljusstyrkan för den varmvita varianten är 600 lumen.

Mer detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • DALI dimbar

kr 251,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna lampa, med produktnamnet LEDlife G24Q-SMART6, är utformad för att uppfylla dina belysningsbehov på ett effektivt och hållbart sätt. Med en effekt på 6W och en G24 sockel är den perfekt för att ersätta en 13W lampa och hjälpa dig att spara energi och pengar på lång sikt.

En av de unika egenskaperna hos denna lampa är dess kompatibilitet med HF Ballast, vilket gör installationen enkel och bekväm. Du behöver inte byta ut befintliga ballaster, vilket sparar både tid och pengar.

Med en ljusstyrka på 780 lm och en bred spridning på 180 grader kan du vara säker på att få en jämn fördelning av ljuset i ditt rum eller arbetsmiljö. Detta säkerställer en optimal belysning och minimerar skuggor och ojämnheter.

En annan viktig faktor att överväga när det gäller belysning är ljuskvaliteten. Denna LED-lampa har ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar en hög kvalitet på ljuset. Du kan vara säker på att alla färger kommer att visas naturligt och vackert, vilket är viktigt för både arbetsmiljöer och hemmabruk.

För att ge dig ännu mer flexibilitet och kontroll över belysningen, är denna LED-lampa DALI dimbar. Du kan enkelt justera ljusstyrkan efter dina behov och skapa den perfekta atmosfären i ditt rum. Sättet att dimra lampan med DALI ger stabilitet och precision.

Med användning av högkvalitativa LED-komponenter kan denna lampa ge dig en lång och pålitlig drift upp till 30 000 timmar. Dessutom har den en minimalt fall i ljusstyrka över tiden, vilket innebär att du kan njuta av samma ljuskvalitet under hela produktens livslängd.

Lampans färg är också viktig för att skapa rätt atmosfär och uppfylla specifika behov. Du kan välja mellan två färger: varmvit (3000K) och neutralvit (4000K). Varmvit ger ett avkopplande sken som är perfekt för att skapa en trevlig atmosfär för avkoppling eller samvaro. Neutralvit ger ett ljust och effektivt ljus som är perfekt för en behaglig arbetsmiljö.

Med dimensionerna 34 x 150 x 34 mm är denna lampa kompakt och enkel att installera i olika typer av armaturer och belysningssystem.

Sammanfattningsvis erbjuder LEDlife G24Q-SMART6 6W LED lampa en effektiv och pålitlig belysningslösning för både hemmet och arbetsmiljön. Med dess kompatibilitet med HF Ballast och DALI-dimmfunktion, tillsammans med dess höga ljuskvalitet och långa livslängd, kan du vara säker på att investera i en produkt som kommer att uppfylla dina behov på bästa sätt.

Lyset
Varm vit kulör3000K
Neutral vit kulör4000K
DimbarNej
Ljusstyrka780 lumens
Spridningsvinkel180 grader
RA>= 82
Förväntat livstid L8030.000 timer
Dimensioner
SockelG24
Höjd150 mm.
Bredd34 mm.
Djup34 mm.
MaterialPVC+Aluminium Køleprofil
Effekt & spænding
Effekt6W
SpänningBallast
Spänningsintervall85-265V AC, 50/60HZ
EnergiklassF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

LEDlife – lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid

Alle vores produkter af højeste kvalitet.
Vi benytter kun LED chip fra de tre førende producenter: Epistar, CREE og Samsung. 
Dette sikre den lange levetid og høje lyskvalitet.

Alle produkter gennemgår grunding test fra fabrikanten. Der testes blandt andet på lyskvalitet, farvetemperatur og temperatur på selve pæren.

På den måde sikrer vi at kun gennemtestede produkter når ud til vores forhandlere.

Gå efter kvalitet - det betaler sig!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.

Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy