Lagertömning: Lagertömning: Lagertömning:

Eglo Eglo

9305-0

New product

Lagertömning: Lagertömning: Lagertömning: Expandera


Ljus
Kulör2700K - 6500K + RGB
DimbarJa, Via app
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80

Dimensioner

Höjd118 mm.
Diameter60 mm.
SockelE27

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt9 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

kr 539,00

inkl. moms.

I lager.


Effektiv och kraftfull ljustömning för ditt hem

Lagertömning: Lagertömning: Lagertömning: är den perfekta lösningen för dig som vill ha ett effektivt och kraftfullt ljus i ditt hem. Med en effekt på 2.5W är denna produkt både energisnål och ger ändå en ljusstyrka på hela 360 lm.

Optimal ljuskvalitet för dina behov

Hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85 garanterar att ljuset från denna produkt är naturligt och visar alla färger på ett genuint sätt. Du kan vara säker på att ditt hem kommer att lysa upp med en ljuskvalitet som passar de flesta behov.

Lätt att ansluta och använda

Enkel installation och anslutning till 230V gör det smidigt att sätta upp denna ljustömning där du behöver den mest. Oavsett om det är i vardagsrummet, köket eller sovrummet så kommer denna produkt att ge dig det ljus du behöver.

Mångsidig och pålitlig

Lagertömning: Lagertömning: Lagertömning: är en mångsidig och pålitlig produkt som kommer att hålla länge. Med dess höga ljusstyrka och kvalitet kommer den att vara en trogen följeslagare i ditt hem under lång tid framöver.

Lyset
KulörVarm vit
DimbarNej
Ljusstyrka360 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt2.5W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy