TULIPAN fleksibel LED Bordlampe, 3,2W, Nielsen Light

Nielsen Light

10180-0

New product

TULIPAN fleksibel LED Bordlampe, 3,2W, Nielsen Light Expandera


 

 

 

 Färgneutral eller kallvit
 DimbarNej
 Ljusflöde250 lumen
 Strålvinkel180 grader
 Ra>= 80

Dimensioner

 UttagE27
 Höjd75 mm.
 Diameter45 mm.
MaterialGlas

Kraft och spänning

 Spänning230V
 Spänning Frekvens 220-240V,50Hz
 Wattal3 W
 Ersätta25 W

 

 

Mer detaljer

kr 307,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Produktbeskrivning:

Den TULIPAN fleksibla LED Bordlampan från Nielsen Light är en praktisk och stilren belysningslösning för ditt hem eller kontor. Med en effekt på 3,2W ger denna lampa en ljusstyrka på imponerande 806 lm, vilket gör den till ett utmärkt val för arbete eller läsning.

Ljuskvaliteten på denna LED-lampa är exceptionell med ett högt RA-värde på 80-85. Detta garanterar ett naturligt och vackert ljus som återspeglar alla färger korrekt. Oavsett om du behöver ljus för arbete, läsning eller annan aktivitet, så kommer denna lampa att leverera en ljuskvalitet som möter dina behov.

Den fleksibla designen på TULIPAN bordlampan gör det möjligt att enkelt justera ljusriktningen för att passa dina behov. Du kan rikta ljuset mot en bok eller arbetsstationen för att få optimal belysning och minska ögontrötthet.

Denna bordlampa är enkel att installera och anslutas direkt till 230V-uttaget, vilket gör den lätt att använda utan komplicerade installationer. Med sin stilrena design och höga ljuskvalitet kommer TULIPAN LED Bordlampan att bli en praktisk och estetiskt tilltalande tillskott till ditt hem eller kontor.

Oavsett om du behöver belysning för arbete, läsning eller avkoppling, så kommer TULIPAN fleksibla LED Bordlampan från Nielsen Light att uppfylla dina ljusbehov på ett effektivt och stilfullt sätt. Ge ditt rum en touch av elegans och funktionalitet med denna pålitliga och mångsidiga lampa.

Lyset
DimbarNej
Ljusstyrka806 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy