Golvlampa i stål med dimmer
EGLO BAYA

Eglo Eglo

9865-0

New product

Golvlampa i stål med dimmer - EGLO BAYA Expandera


Ljus
Kulör3000K 
DimbarJa
Ljusstyrka1950 lumens
RA>= 80

Dimensioner

Höjd1800 mm.

Effekt & spänning

Spänning230V
Spänningsintervall 220-240V,50Hz
Effekt19,1 W
EnergiklassA+

Mer detaljer

kr 2.768,00

inkl. moms.

Skickas inom 4-6 dagar


Produktbeskrivning:

EGLO BAYA är en stilren golvlampa i stål med dimmer som ger ett kraftfullt och effektivt ljus. Lampan är utrustad med en energieffektiv 19.5W LED-lampa som ersätter en traditionell 120W glödlampa, vilket innebär att den sparar energi samtidigt som den ger en imponerande ljusstyrka på 1950 lm.

Ljuskvalitet: Lampan har en hög ljuskvalitet med ett RA-värde på 80-85, vilket garanterar att den ger en naturligt vacker belysning som framhäver alla färger på ett genuint sätt. Detta gör den idealisk för de flesta behov där en detaljrik och färgrik belysning är viktig.

Dimmer: EGLO BAYA kan enkelt dimras för att skapa olika stämningar och anpassa ljusstyrkan efter behov. Detta gör lampan perfekt för både avkoppling och arbete, då den kan skapa en mjukare eller mer intensiv belysning vid olika tillfällen.

Anslutning: Lampan är designad för att anslutas till en standard 230V eluttag, vilket gör den enkel att installera och använda i de flesta hem och rum.

EGLO BAYA är en pålitlig och stilfull golvlampa som kombinerar en modern design med praktisk funktionalitet. Med sin höga ljusstyrka, energieffektiva LED-teknologi och möjlighet till dimring, är den ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv belysningslösning för sitt hem.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka1950 lumens
RA>= 80
Effekt & spænding
Effekt19.5W
Ersätt120W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy