Gul 8x16 Neon Flex LED
8W per. meter, IP67, 230V

2764-0

New product

Gul 8x16 Neon Flex LED - 8W per. meter, IP67, 230V Expandera

Trevlig och praktisk 8x16 Neon Flex i gul till exempelvis fasader, skyltar och trappor etc.
8x16-uttag för 230V måste köpas separat.

Priset är för 1 meter. Vi köper Neon Flex på 50 meters rullar, så beställer du 20 bitar och vi klipper en total bit på 20 meter till dig.

Strippen kan skäras för varje hel meter vid markeringarna. Detta innebär att det kan göras ett stycke av t.ex. 7 eller 8 meter, men inte 7,5 meter.
Samlingerne i stik og plug ändarna måste tätas med klar silikon för att uppnå IP67 innan produkten används.


Mer detaljer

kr 110,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här produkten är en Gul 8x16 Neon Flex LED-strip med en effekt på 8W per meter och en spänning på 230V. Den är designad för att ge en stark belysning och har en ljusstyrka på 550 lm per meter. Det breda spridningsvinkeln på 100 grader säkerställer en jämn fördelning av ljuset, vilket gör den perfekt för olika typer av belysningsscenarier.Denna LED-strip kan också dimmas, vilket ger dig möjlighet att justera ljusstyrkan efter behov. Den har dimensionerna 8 x 16 mm, vilket gör den lätt att installera och anpassa till olika utrymmen och ytor.För att garantera att denna LED-strip är vattentålig, har den fått en IP67-klassificering. Det innebär att den är skyddad mot damm och kan tåla att utsättas för vattenstänk eller regn. Dock är det viktigt att notera att den inte kan ligga under vatten i längre tid.För att säkerställa tätheten vid installation måste samlingarna av LED-stripen förseglas med klar silikon. Detta kommer att förhindra att fukt tränger in och ökar hållbarheten på produkten.Sammanfattningsvis, den Gul 8x16 Neon Flex LED är en energieffektiv och mångsidig LED-strip som erbjuder stark belysning och kan dimmas. Med sin vattentäta design och breda spridningsvinkel är den perfekt för både inomhus- och utomhusbelysning.Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Kom ihåg att köpa:
- Kontakt till 8x16 Neon Flex LED - Inkl. ändstycke, IP67, 230V

Populära köp:
- 8x16 monteringsklämma

Lyset
KulörGul
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka550 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd16 mm.
Bredd8 mm.
MaterialPVC
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP67
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy