Röd 8x16 Neon Flex LED
8W per. meter, IP67, 230V

2761-0

New product

Röd 8x16 Neon Flex LED - 8W per. meter, IP67, 230V Expandera

Trevlig och praktisk 8x16 Neon Flex i röd till exempelvis fasader, skyltar och trappor etc.

8x16-uttag för 230V måste köpas separat.

Priset är för 1 meter. Vi köper Neon Flex på 50 meters rullar, så beställer du 20 bitar och vi klipper en total bit på 20 meter till dig.

Strippen kan skäras för varje hel meter vid markeringarna. Detta innebär att det kan göras ett stycke av t.ex. 7 eller 8 meter, men inte 7,5 meter.

Samlingerne i stik og plug ändarna måste tätas med klar silikon för att uppnå IP67 innan produkten används.

IP67 - Tål damm och regn.

Strippen kan dämpas.

Material: PVC.

Förbrukning: 8W pr. m.

Ljusstyrka: 500 lumen per m.

Spridning: 100 grader.

Mått: 8 x 16 mm.

Mer detaljer

kr 110,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning

Denna Röd 8x16 Neon Flex LED är en energieffektiv och mångsidig LED-ljuspanel som är perfekt för att skapa levande och färgstarka belysningslösningar. Med en effekt på 8W per meter ger den tillräckligt med ljus för att lysa upp olika utrymmen. Den drivs av 230V för enkel installation och användning.

Lysstyrka och spridning: Denna LED-strip har en imponerande ljusstyrka på 550 lm per meter, vilket garanterar ett klart och tydligt ljus. Dess breda spridningsvinkel på 100 grader säkerställer att ljuset fördelas jämnt över ytan, vilket ger en enhetlig och behaglig belysning.

Dimningsfunktion: En av de viktigaste fördelarna med denna LED-strip är dess möjlighet att dimmas. Du kan anpassa ljusstyrkan efter dina behov och skapa olika atmosfärer i rummet. Detta ger dig större kontroll över belysningen och ger dig möjlighet att skapa önskade stämningar.

Dimensioner och tätning: Denna LED-strip är kompakt med dimensionerna 8 x 16 mm, vilket gör den enkel att montera och integrera i olika designkoncept. Den är också IP67-klassad, vilket innebär att den är vattentät och tålig mot damm och mindre vattenstänk. Men det är viktigt att notera att den inte kan sänkas under vatten under en längre tid. För att säkerställa tätheten hos anslutningar och övergångar, rekommenderar vi att du förseglar dem med klar silikon.

Denna Röd 8x16 Neon Flex LED är den perfekta lösningen för att skapa enastående belysning i olika inomhus- och utomhusmiljöer. Med sin höga ljusstyrka, dimningsfunktion och lättanvända design kan den erbjuda både praktiskt och estetiskt värde. Utrusta ditt utrymme med denna lysande LED-strip för att skapa en unik och imponerande atmosfär.

Skall den kopplas till en sensorn? läs mera här.

Kom ihåg att köpa:
- Kontakt till 8x16 Neon Flex LED - Inkl. ändstycke, IP67, 230V

Populära köp:
- 8x16 monteringsklämma

Lyset
KulörRød
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Ljusstyrka550 lumens
Spridningsvinkel100 grader
Dimensioner
SockelLED Strip
Höjd16 mm.
Bredd8 mm.
MaterialPVC
Effekt & spænding
Effekt8W
Spänning230V
EnergiklassG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergiklassG (A-G)
IP klassifikationIP67
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy