Lifud 150W Dimbar strömforsyning
24V DC, 6.25A, Triac dim, flicker free, IP20

Lifud

4371-0

New product

Lifud 150W Dimbar strömforsyning - 24V DC, 6.25A, Triac dim, flicker free, IP20 Expandera

150W dimbar strömförsörjning för 24V LED-strips.

Kan dämpas via vanligt väggdimmer och andra framkant/bakkantsdimmers..

3W-150W last 24V DC konstant spänning.

Är skyddad mot kortslutning, överbelastning och temperatur.

Mer detaljer

kr 939,00

inkl. moms.

I lager.


Data om produkten

Flicker-free / flimmerfritt ljus speciellt lämpligt för djur och människor som är känsliga för flimrande ljus, samt till foto- / videoinspelningar. Lifud 150W Dimbar strömforsyning är en högkvalitativ och pålitlig strömförsörjning som är designad för LED belysning. Med en effekt på 150W kan den förse dina LED-belysningsanordningar med tillräckligt med ström för att lysa upp ditt rum eller arbetsområde.

Produktinformation

Produkten är dimbar vilket ger dig möjlighet att anpassa ljusintensiteten efter dina behov. Den kan enkelt anslutas till 230V strömkälla och levererar en utspänning på 24V DC med en strömstyrka på 6.25A. Detta gör det perfekt för att driva LED-lampor och andra liknande ljuskällor.

Med en 5 års fabriksgaranti kan du vara säker på att produkten är av hög kvalitet och kommer att hålla länge. Detta ger dig trygghet och förtroende för ditt köp.

Dimensioner och vattentäthet

Strömförsörjningen har dimensionerna 42 x 30 x 360 mm, vilket gör den kompakt och enkel att installera. Den är klassificerad som IP20, vilket innebär att den inte är vattentät och bör användas inomhus eller i torra miljöer.

Lyset
DimbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Höjd30 mm.
Bredd42 mm.
Djup360 mm.
MaterialABS Plastik
Effekt & spænding
Effekt150W
Spänning230V
Andet info
IP klassifikationIP20
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy