60W strömförsörjning
24V DC, 2,5A, IP67 vattentät

4430-0

New product

60W strömförsörjning - 24V DC, 2,5A, IP67 vattentät Expandera

24V DC 60W

Ingång: 230V.

IP67 vattentät.

Perfekt för 24V LED-lampor och LED strips.

Mer detaljer

kr 228,00

inkl. moms.

I lager.


Produktbeskrivning:

Den här strömförsörjningen är speciellt designad för att driva LED-belysning och har en effekt på 60W. Med en ingångsspänning på 230V kan den leverera en utspänning på 24V DC med en strömstyrka på 2,5A. Den kompakta storleken på endast 44 x 21 x 155 mm gör den idealisk för småutrymmen.

Vattentät design: Denna strömförsörjning är också IP67-klassad, vilket innebär att den är fullständigt skyddad mot damm och även mot effekterna av att vara nedsänkt i vatten på upp till 1 meters djup i begränsad tid. Detta gör den perfekt för användning utomhus eller i fuktiga miljöer där skydd mot fukt eller vattenstänk är nödvändigt.

Säker och pålitlig: Strömförsörjningen är tillverkad med högkvalitativa material och är CE-certifierad för att säkerställa säkerhet och överensstämmelse med europeiska standarder. Den är utrustad med kortslutnings-, överbelastnings-, och överspänningsskydd för att skydda både den anslutna LED-belysningen och enheten själv.

Användbara applikationer: Med sin höga effekt är den här strömförsörjningen särskilt lämplig för användning i LED-belysningssystem för både inomhus och utomhusbruk. Den kan användas för att driva LED-strips, LED-lampor, LED-skyltar och många andra typer av LED-baserad belysning.

Enkel installation: Strömförsörjningen levereras med både in- och utgångskabel för enkel installation. Den har också överhettningsskydd och en effektiv kylfläkt för att hålla den sval under drift. Med sin kompakta storlek och vattentäta design är denna strömförsörjning både enkel att använda och pålitlig i olika applikationer.

Observera att även om denna strömförsörjning är vattentät, rekommenderas det inte att den lämnas nedsänkt i vatten under längre tid, då det kan påverka dess funktion och livslängd.

Lyset
DimbarNej
Dimensioner
Höjd21 mm.
Bredd44 mm.
Djup155 mm.
Effekt & spænding
Effekt60W
Spänning230V
Accept Vi använder cookies och liknande tekniker för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra sidor och tjänster efter dina intressen och behov. Visa cookies policy